News

Scene de groază la Brăila. Un bărbat înjunghiat a coborât în faţa blocului cu un cuțit înfipt în spate

Scene de groază la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat de propriul chiriaș. Omul a reușit să scape de atacator și să ajungă în fața blocului.
23.06.2023 | 15:49
Scene de groaza la Braila Un barbat injunghiat a coborat in fata blocului cu un cutit infipt in spate
Scene de groază la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Obiectivbr.ro
ADVERTISEMENT

Scene de groază la Brăila, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat. Victima a fugit de agresor în fața blocului, cu un cuțit înfipt în spate. Tentativa de omor a avut loc în cursul serii de joi.

Scene de groază la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat

Victima este un bărbat de 70 de ani, iar cel care l-a atacat se pare că este chiar chiriașul acestuia. Din cercetările polițiștilor, se pare că cei doi s-ar fi întâlnit joi seara în apartamentul în care agresorul, un bărbat de 65 de ani, locuia cu chirie.

ADVERTISEMENT

După o seară stropită cu alcool, brăilenii s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat, iar la un moment dat, chiriașul a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat pe proprietarul apartamentului, notează Obiectivbr.ro.

Bătrânul de 70 de ani s-a zbătut să scape de furia atacatorului. El a reușit să fugă pe scări, cu un cuțit înfipt în spate, și să ajungă în fața blocului, acolo unde a cerut ajutorul trecătorilor.

ADVERTISEMENT

Victima este în stare gravă

În zona respectivă, pe strada Octav Doicescu din cartierul Progresul, au fost chemați atât polițiștii, cât și un echipaj medical. Victima a primit îngrjiri la fața locului, iar apoi a fost dusă la spital.

„În jurul orei 19:00, polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înjunghiată. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii.

ADVERTISEMENT

Din primele date au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Brăila, în timp ce se afla în apartamentul în care locuiește situat pe raza municipiului, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe un alt bărbat de 70 de ani, din Brăila. În urma evenimentului, bărbatul în vârstă 70 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Ulterior, agenții de poliție și jandarmii au intrat în apartamentului groazei. Acolo a fost găsit agresorul. Bărbatul a fost săltat de oamenii legii și condus la secția de Poliție pentru efectuarea cercetărilor.

ADVERTISEMENT

Medicii spun că bătrânul de 70 de ani este în stare gravă, având un plămân perforat. Prin urmare, bărbatul a fost transferat la un spital din Galați, acolo unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT