News

Scene de groază la Brăila. Un bărbat înjunghiat a coborât în faţa blocului cu un cuțit înfipt în spate

Scene de groază la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat de propriul chiriaș. Omul a reușit să scape de atacator și să ajungă în fața blocului.
23.06.2023 | 15:49
Scene de groaza la Braila Un barbat injunghiat a coborat in fata blocului cu un cutit infipt in spate
Scene de groază la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Obiectivbr.ro
ADVERTISEMENT

Scene de groază la Brăila, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat. Victima a fugit de agresor în fața blocului, cu un cuțit înfipt în spate. Tentativa de omor a avut loc în cursul serii de joi.

Scene de groază la Brăila. Un bărbat a fost înjunghiat

Victima este un bărbat de 70 de ani, iar cel care l-a atacat se pare că este chiar chiriașul acestuia. Din cercetările polițiștilor, se pare că cei doi s-ar fi întâlnit joi seara în apartamentul în care agresorul, un bărbat de 65 de ani, locuia cu chirie.

ADVERTISEMENT

După o seară stropită cu alcool, brăilenii s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat, iar la un moment dat, chiriașul a luat un cuțit cu care l-a înjunghiat pe proprietarul apartamentului, notează Obiectivbr.ro.

Bătrânul de 70 de ani s-a zbătut să scape de furia atacatorului. El a reușit să fugă pe scări, cu un cuțit înfipt în spate, și să ajungă în fața blocului, acolo unde a cerut ajutorul trecătorilor.

ADVERTISEMENT

Victima este în stare gravă

În zona respectivă, pe strada Octav Doicescu din cartierul Progresul, au fost chemați atât polițiștii, cât și un echipaj medical. Victima a primit îngrjiri la fața locului, iar apoi a fost dusă la spital.

„În jurul orei 19:00, polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost înjunghiată. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii.

ADVERTISEMENT

Din primele date au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Brăila, în timp ce se afla în apartamentul în care locuiește situat pe raza municipiului, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi înjunghiat cu un cuțit pe un alt bărbat de 70 de ani, din Brăila. În urma evenimentului, bărbatul în vârstă 70 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Ulterior, agenții de poliție și jandarmii au intrat în apartamentului groazei. Acolo a fost găsit agresorul. Bărbatul a fost săltat de oamenii legii și condus la secția de Poliție pentru efectuarea cercetărilor.

ADVERTISEMENT

Medicii spun că bătrânul de 70 de ani este în stare gravă, având un plămân perforat. Prin urmare, bărbatul a fost transferat la un spital din Galați, acolo unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”