News

Un bărbat a fost ucis în propria casă, de chiriașul său. Ucigașul s-a ascuns de polițiști, dar a fost găsit

Un bărbat a fost ucis în propria casă, de chiriașul său. Ucigașul a ciopârțit victima cu un cuțit.
18.06.2021 | 23:40
Un barbat a fost ucis in propria casa de chiriasul sau Ucigasul sa ascuns de politisti dar a fost gasit
Un bărbat a fost ucis în propria casă, de chiriașul său. Ucigașul s-a ascuns de polițiști, dar a fost găsit. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost ucis în propria sa casă, pe care i-a închiriat-o unui alt bărbat, acesta fiind și autorul faptei. El a încercat să fugă, dar a fost găsit de oamenii legii la scurt timp după aceea.

Chiriașul l-a ucis pe proprietar. Crima a avut loc în Sibiu

Informațiile arată că bărbatul de 53 de ani a fost găsit fără suflare la mai multe zile după ce a fost ucis. Anchetatorii au fost șocați de starea în care se găsea cadavrul, pentru că acesta arăta semnele unei morți violente.

ADVERTISEMENT

„Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste).

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu”, au transmis polițiștii din Sibiu.

ADVERTISEMENT

Acesta era plin de sânge și avea mai multe hemoragii la nivelul capului, membrelor, dar și fracturi osoase. Ceea ce înseamnă acest lucru mai exact este că bărbatul din Sibiu a fost bătut și înjunghiat de mai multe ori de către cel căruia îi închiriase propria casă.

Bărbatul care l-a ucis s-a ascuns de oamenii legii după ce a comis crima și a fost găsit în scurt timp, vineri seara.

ADVERTISEMENT

Cine este criminalul bărbatului din Sibiu

Criminalul este un bărbat în vârstă de 38 de ani și era chiriașul victimei, potrivit Adevărul. Motivul faptei a fost legată de plata chiriei și s-a produs pe fondul băuturilor alcoolice.

Alte surse locale spun că bărbatul în cauză ar fi, de fapt, un om al străzii. Cert este că ancheta este în plină desfășurare, iar suspectul principal a fost găsit.

ADVERTISEMENT

Informațiile inițiale arată că tânărul s-a înfuriat din cauză că i-a fost cerută chiria și a început să își lovească gazda.

Deocamdată, nu se știe când avut mai precis loc această tragedie, dar stadiul cadavrul lui arată că aceasta este posibil să fi avut loc în această săptămână.

Bărbatul mort a fost găsit de o rudă de-a ta. Criminalul a fost condus la audieri și va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, cel mai probabil.

„În prezent se efectuează cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a autorului, sub aspectul infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal”, au mai precizat oamenii legii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: