Fotbal intern

Scene incredibile la Astra Giurgiu! Doi străini, la un pas să fie evacuați din cazare pentru că n-au plătit chiria: “Și eu mă dădeam afară!”

26.05.2019 | 16:12
Scene incredibile la Astra Giurgiu Doi straini la un pas sa fie evacuati din cazare pentru ca nau platit chiria Si eu ma dadeam afara

Astra Giurgiu a pierdut finala Cupei României împotriva Viitorului cu 1-2. Elevii lui Costel Enache au deschis scorul prin Alibec și până în final de meci au sperat la trofeu. Însă, Ghiță a egalat pentru trupa lui Hagi și Eric de Oliveira a adus prima Cupă din istoria clubului în prelungiri, cu o reușită din 6 metri. 

Scene incredibile la Astra Giurgiu! Doi străini, la un pas să fie evacuați

La Astra Giurgiu problemele financiare au măcinat clubul în această primăvară. Chiar și în aceste condiții, echipa a reușit să prindă play-off-ul și finala Cupei României. Jack Zoua și Mike Cestor sunt doi dintre jucătorii care și-au depus memorii pentru a deveni liveri de contract după ce au restanțe financiare de la începutul anului.

Cei doi jucători ai Astrei au declarat că au ajuns într-o situație disperată, iar dacă nu ar fi fost familia care să îi ajute, nu aveau din ce să trăiască la Giurgiu și se miră și ei cât de îngăduitoare a fost gazda, care i-a lăsat să locuiască în continuare în cazare, deși au câteva luni restanță la chirie: “Doamna de la cazare a fost foarte amabilă și înțelegătoare! Cred că și eu mă dădeam afară la ce restanțe avem la chirie”, a dezvăluit Zoua la Digisport.

Denis Dragus si Cestor in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 25 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Scene incredibile la Astra Giurgiu! Doi străini, la un pas să fie evacuați din cazare pentru că n-au plătit chiria Și eu mă dădeam afară!

Enache dă primele vești bune: “Ne-au intrat trei salarii”

La conferința de presă de după finală, Costel Enache a fost întrebat despre problemele financiare de la echipă și a putut să vină cu vești bune, în ziua finalei fiind achitate o parte dintre lefuri: “Ne-au intrat trei salarii. A fost o perioadă foarte grea, s-a consumat foarte multă energie, dar am trecut cu toții, ca un grup peste toate aceste probleme”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Astra Giurgiu după acest meci și câți dintre jucătorii din actualul lot vor rămâne la finalista Cupei României. FANATIK a anunțat deja că Mike Cestor s-a înțeles cu CFR Cluj și este la un pas să semneze cu campioana României.

Virgil Ghita marcheaza un gol de langa Florin Bejan in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 25 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Virgil Ghita marcheaza un gol de langa Florin Bejan in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Astra Giurgiu, din cadrul finalei Cupei Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, sambata 25 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
  • 5 e locul pe care Astra în Liga 1 Betano
  • 550.000 de euro este cota lui Mike Cestor

 

 

Tags: