News

Scene terifiante în Lombardia. Un român a amenințat că-și va arunca fiica de un an pe geam. A fost oprit cu electroșocuri

Au fost scene șocante, în weekend, în Lombardia (Italia), acolo unde un român a amenințat că-și va arunca fiica de doar un an pe geam.
15.05.2023 | 12:12
Scene terifiante in Lombardia Un roman a amenintat casi va arunca fiica de un an pe geam A fost oprit cu electrosocuri
Incident șocant în Italia: un român a amenințat că-și aruncă fiica de un an pe geam. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român din Lombardia, în vârstă de 40 de ani, a produs un scandal uriaș. Acesta și-a bătut soția, apoi a amenințat că-și va arunca fiica pe geam, o micuță de doar un anișor. Bărbatul a sfârșit prin a fi arestat.

Incident șocant în Lombardia: un român a amenințat că-și aruncă fiica de un an pe geam

Totul s-a întâmplat în weekend. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 spre 14 mai, un scandal uriaș a izbucnit într-un imobil din localitatea Stradella din provincia Pavia, Lombardia.

ADVERTISEMENT

În urma unui apel la serviciul de urgență din Italia, carabinierii au intervenit pentru a aplana un conflict între doi soţi. Deplasați la faţa locului, oamenii legii au găsit o femeie în stradă.

Din datele publicației locale Prima Pavia, reiese că această femeie fugise din casă, după ce fusese agresată. Ea era alături de două dintre fiicele sale, de 12 și 14 ani. Bărbatul agresor rămăsese închis la etajul III al blocului, alături de cea de-a treia fiică în vârstă de doar un an.

ADVERTISEMENT

La vederea poliției, românul a luat o măsură radicală. A amenințat că își va arunca fiica de le geamul clădirii. Imediat, carabinierii au încercau să ajungă la agresor. În acel moment, românul a început să arunce cu mai multe obiecte din casă.

Un alt echipaj de la poliția italiană a ajuns la ușa agresorului. Oamenii legii au reușit să pătrundă în apartament. Când i-a văzut pe agenți, bărbatul a amenințat din nou că îi va da drumul copilei în gol de la etaj.

ADVERTISEMENT

A fost momentul în care, pentru a evita o tragedie, carabinierii au folosit pistolul cu electroşocuri. În ciuda acestui lucru, bărbatul nu s-a calmat. Conaționalul nostru a început să îi lovească pe ofiţeri. Cu mare efort, polițiștii au reușit să-l imobilizeze.

Românul a fost arestat

Din fericire, cazul din Italia a avut un final fericit. Descărcarea electrică a pistolului l-a afectat doar pe tatăl agresor. Fetița nu a avut de suferit. Ea a fost salvată de carabinieri înainte de a se întâmpla o tragedie.

ADVERTISEMENT

Restul membrilor familiei au ajuns la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Pavia pentru îngrijirile necesare. În ceea ce-l privește pe românul agresor, acesta a fost arestat. El a ajuns la închisoarea Pavia și pus la dispoziția autorităților judiciare.

ADVERTISEMENT
Tags: