News

Un român din Italia și-a dat foc în fața soției. A fost necesară intervenția unui elicopter în ajutorul victimei

Caz terifiant în Italia, acolo unde un cetățean român și-a dat foc în fața soției. În salvarea sa a fost necesară intervenția unui elicopter.
25.04.2023 | 22:49
Un roman din Italia sia dat foc in fata sotiei A fost necesara interventia unui elicopter in ajutorul victimei
Gest extrem al unui român din Italia: s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața soție. În ce stare se află. Sursa foto: ambulanza.it
ADVERTISEMENT

Un român din Italia ține capul de afiș al presei din regiunea Calabria, după ce și-a dat foc în fața soției. Pentru salvarea sa a fost necesară intervenția unui elicopter al serviciilor de urgență din peninsulă.

Gest extrem al unui român din Italia: s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața soție. În ce stare se află

Din informațiile oferite de presa italiană, românul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, locuia împreună cu soția sa în localitatea Calabrò di Mileto, din regiunea Calabria.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, din motive încă necunoscute, bărbatul s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc. Totul s-a petrecut în fața soției sale care, îngrozită, a asistat la momentul șocant, notează Corriere della Calabria.

Mai multe persoane au văzut momentul terifiant. Acestea au alertat imediat serviciile de urgență italiene. În scurt timp, la fața locului au intervenit rapid echipaje de carabinieri și pompieri.

ADVERTISEMENT

Echipajele medicale ajunse la locul incidentului i-au acordat românului primul ajutor. Dată fiind starea sa extrem de gravă, a fost activat și serviciul medical aerian. Astfel, un elicopter a ajuns în Calabrò di Mileto pentru a-l prelua pe român. Sursa citată mai scrie că bărbatul a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, pe față, gât, torace și membre.

Alt român din Italia, sfârșit tragic. Trupul său, găsit carbonizat

Un alt român, de doar 19 ani, a avut parte de un final tragic, tot în Italia. Trupul său a fost găsit carbonizat într-o parcare subterană publică din Seregno, regiunea Lombardia, notează Il Giorno.

ADVERTISEMENT

Victima acestei drame locuia de mai mult timp în Italia împreună cu mama sa. Băiatul a fost găsit în interiorul parcării publice subterane din Via Odescalchi, în centrul provinciei Monza Brianza, Lombardia.

Mama victimei declarase sâmbătă dimineață dispariția fiului. Cei doi locuiau în Brianza, unde aveau o casă. În ultima perioadă, tânărul avea obiceiul de a mai pleca ocazional. Presa italiană notează că băiatul trecea printr-o perioadă complicată.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, după o nouă noapte de absență de acasă, mama tânărului a devenit îngrijorată. Astfel, a decis să ceară ajutorul autorităților. Momentan, nu se știe dacă în acest caz vorbim de o sinucidere sau de un accident.

ADVERTISEMENT
Tags: