Life

Schimbare importantă la WhatsApp. Noua funcție pe care mulți utilizatori o așteptau e disponibilă

Schimbare importantă la WhatsApp. O funcție așteptată de mulți utilizatori poate fi acum folosită. Despre ce este vorba?
02.09.2023 | 22:10
Schimbare importanta la WhatsApp Noua functie pe care multi utilizatori o asteptau e disponibila
Schimbare importantă la WhatsApp. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Schimbare importantă pentru utilizatorii WhatsApp. O nouă funcție este disponibilă și de altfel era așteptată de multă vreme. Ce vor putea să facă acum aceștia și care sunt noutățile?

Schimbare importantă la WhatsApp

Noua schimbare de la WhatsApp îi vizează pe cei care folosesc produsele Apple. Mai exact, de acum, utilizatorii WhatsApp pot în sfârșit să trimită mesaje ori să-și sune prietenii cu o aplicație dedicată pentru Mac.

ADVERTISEMENT

Iar aplicația este atât de complexă încât are aceleași instrumente și funcții precum cea pentru telefon. Mirror notează că WhatsApp pentru Mac este pe cale să devină mult mai asemănător cu Skype sau Zoom, datorită unei noi actualizări gratuite masive.

Meta a lansat aplicația de chat în urmă cu puțin timp și speră să fie un succes. Până acum, utilizatorii WhatsApp erau nevoiți să se conecteze la o versiune web a aplicației pe browserul lor pentru a avea acces la aceste funcții.

ADVERTISEMENT

Iar asta putea fi destul de neplăcut. Acum însă, noua aplicație WhatsApp pentru Mac aduce întreaga funcționalitate a aplicației pentru smartphone pe desktop. Ce înseamnă asta?

Noua funcție pe care mulți utilizatori o așteptau e disponibilă

Că utilizatorii pot nu numai să efectuați apeluri, ci și să partajeze fișiere, ori să trimită fotografii. Totodată, utilizatorii vor mai putea să vadă și istoricul apelurilor și să răspundă la chat-uri.

ADVERTISEMENT

Aplicația poate fi descărcată gratuit și vine cu un design vizual elegant, inspirat de interfața Mac. Iar un alt lucru interesant este cel legat de primirea notificărilor. Mai exact, poți să primești notificări pe desktop chiar dacă aplicația este închisă.

Iar experții spun că asta oferă un avantaj masiv față de vechea aplicație WhatsApp for Web. Trebuie menționat că nu doar utilizatorii de Mac beneficiază de o nouă aplicație WhatsApp pentru desktop.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii de Windows au primit, de asemenea, o nouă aplicație similară. Aceasta le permite să apeleze video grupuri de până la 8 persoane. Totodată, mai pot fi afectate și apeluri audio până la 32 de persoane, după cum a anunțat compania.

ADVERTISEMENT