Life

Schimbare majoră la WhatsApp. Apare funcția cerută de mulți utilizatori

Modificare uriașă la WhatsApp. Facilitatea pe care oamenii și-o doreau de multă vreme va fi implementată cât mai curând.
28.07.2023 | 08:50
Schimbare majora la WhatsApp Apare functia ceruta de multi utilizatori
Modificare uriașă la WhatsApp. Facilitatea pe care oamenii și-o doreau de multă vreme va fi implementată cât mai curând. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Schimbare majoră la WhatsApp. Apare funcția cerută de mulți utilizatori. Mark Zukerberg, șeful Meta, anunță cum funcționează, dar și când va fi pusă în aplicare. Milioane de oameni abia așteaptă să o folosescă.

Modificare uriașă la WhatsApp. Facilitatea pe care oamenii și-o doreau de multă vreme va fi implementată cât mai curând

Modificare uriașă la WhatsApp. Facilitatea pe care oamenii și-o doreau de multă vreme va fi implementată cât mai curând. Vestea a fost făcută publică de Mark Zukerberg care a declarat că internauții vor putea trimite scurte mesaje video, ca alternativă la cele audio sau scrise.

ADVERTISEMENT

Acestea vor avea o durată maximă de 60 de secunde. De acum înainte videoclipurile sunt înregistrate și partajate instantaneu, fără să fie nevoie să atașați fișiere video, așa cum s-a întâmplat până în momentul de față.

Concret, trimiterea mesajelor video se va face într-un mod similar cu expedierea mesajelor audio. Mai exact, simpla apăsare de câteva secunde a butonului de trimis mesaje va face trecerea între modul audio şi cel video.

ADVERTISEMENT

„Mesajele video sunt o modalitate de a răspunde la chat-uri cu tot ce vrei să spui și să arăți în 60 de secunde. Credem că acestea vor fi o modalitate distractivă de a împărtăși momente cu toată emoția care vine din video…”, a spus Meta, potrivit hindustantimes.com.

WhatsApp, actualizare importantă pentru utilizatori

Actualizarea de pe WhatsApp este, de fapt, o copiere a modului în care Telegram a implementat în urmă cu câţiva ani aceeaşi funcţionalitate. Un minus al acestei îmbunătățiri este faptul că mesajele video vor fi redate fără sunet.

ADVERTISEMENT

Cei peste 2 milioane de utilizatori de pe WhatsApp trebuie să activeze manual sunetul pentru a auzi mesajul. Cel mai probabil noua facilitate va fi disponibilă în următoarele săptămâni, fiind așteptată de multă lume.

Mesajele video sunt protejate cu criptare end-to-end pentru a păstra totul în cea mai mare în siguranță. În plus, aceste scurte filmări pot fi înregistrate și trimise în timp real, fără a fi salvate în telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, utilizatorii WhatsApp trebuie să mai știe că redirecționarea directă a mesajelor video nu este posibilă. În schimb, oamenii le pot salva prin înregistrarea ecranului deoarece nu sunt trimise folosind modul vizualizare o singură dată.

ADVERTISEMENT