Life

Schimbare totală pentru un magazin adorat de milioane de români. Ce se întâmplă cu Flanco

O schimbare importantă s-a produs cu Flanco, unul dintre magazinele adorate de milioane de români. Ce au anunțat reprezentanții magazinului?
15.04.2024 | 14:38
Schimbare totala pentru un magazin adorat de milioane de romani Ce se intampla cu Flanco
Ce schimbare se va produce cu Flanco. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Unul dintre magazinele adesea frecventate de români, Flanco, a trecut de curând printr-o schimbare. Reprezentanții brandului au anunțat modificarea, după o perioadă în care au analizat preferințele clienților.

Ce se întâmplă cu Flanco

Flanco se transformă într-o rețea de magazine electro-IT de tip ”Smart Discounter”, iar cu această ocazie, denumirea companiei se schimbă în Flanco Smart Discounter. Relansarea retailerului a avut loc vineri 12 aprilie.

ADVERTISEMENT

“Diferența între «reducere» și «smart discount» este una importantă: nu scădem, pur și simplu, prețul, afectând percepția de calitate a produselor, ci urmărim întotdeauna să oferim o oportunitate relevantă de discount. ” , a spus Dragoș Sîrbu, CEO al Flanco.

Dragoș Sîrbu spune că noul format este unul capabil să ofere satisfacția unui ”deal” bun, care nu ar trebui ratat. El și angajații magazinului au ajuns la concluzia că în prezent clienții sunt tot mai educați și sofisticați în alegerea serviciilor și produselor.

ADVERTISEMENT

“Clientul de azi este tot mai educat și sofisticat în alegerea serviciilor și produselor care să răspundă relevant tuturor nevoilor sale – de preț, de calitate, de simplitate, de relaționare și accesibilitate în achiziție”, a mai detaliat liderul brandului.

Modernizare în magazinele Flanco

În următoarele luni, reprezentanții retailer-ului și-au propus un amplu proces de rebranding. Sunt luate în calcul 10 dintre cele mai importante sedii, iar acest lucru va însemna modernizarea firmelor luminoase, a vitrinelor sau a materialelor de promovare din magazine.

ADVERTISEMENT

Totodată, la intrarea în fiecare magazin Flanco va fi amenajată o scenă pe care vor ”defila” cele mai importante oferte și promoții. De asemenea, sunt stabilite obiective pentru anul viitor. În 2025, retailerul plănuiește să extindă procesul de rebranding la alte 70 de sucursale

Până în 2026, toate punctele de vânzare ale Flanco ar trebui să funcționeze în același mod. ”Diferența între «reducere» și «smart discount» este una importantă: nu scădem, pur și simplu, prețul, afectând percepția de calitate a produselor, ci urmărim întotdeauna să oferim o oportunitate relevantă de discount. ”, mai spune Dragoș Sîrbu.

ADVERTISEMENT

Flanco este o rețea de magazine din România care vinde produse electronice, electronice și IT&C, fiind deținută de antreprenorul Iulian Stanciu și înființată de afaceristul Florin Andronescu. De altfel, denumirea de Flanco vine de la Florin Andronescu Company.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Sfârșitul lui Kovesi. Ce știe Elena Udrea
Sfârșitul lui Kovesi. Ce știe Elena Udrea
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”