Life

Black Friday 2023. Când încep ofertele la eMag, Altex, Flanco și evoMAG

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai important eveniment de vânzări al anului: Black Friday 2023
31.10.2023 | 11:43
Când începe Black Friday . Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să se dea startul marelui eveniment de vânzări al anului, mult așteptatul Black Friday 2023, de care ne mai despart doar câteva zile. De altfel, retaileri importanți, precum eMag, Altex, Flanco, evoMAG au anunțat, deja, când vor intra în vigoare, în mod oficial, ofertele lor speciale de Black Friday 2023.

La eMag, Black Friday 2023 va dura o zi

Potrivit reprezentanților eMag, oferta de Black Friday 2023 a acestui retailer va fi valabilă o singură zi, pe data de 10 noiembrie, zi ce va fi denumită Vinerea Neagră. Însă, maratonul reducerilor de Black Friday 2023, la Fashion Days, retailerul de modă al eMag, va începe ceva mai devreme de 10 noiembrie, respectiv, startul scăderii prețurilor va fi dat pe data de 6 noiembrie.

ADVERTISEMENT

evoMag, ofertă de reduceri în patru etape

La evoMAG, oferta de Black Friday 2023 va fi în patru etape de reduceri, toate cuprinse în intervalul 27 octombrie – 27 noiembrie. Vestea bună este că, în acest an, numărul de produse  ale căror prețuri vor fi reduse de la Black Friday va fi dublu, comparativ cu anul trecut.

Discount-urile vor fi substanțiale, compania anunțând reduceri de până la 75%, pentru peste 330.000 de produse. De altfel, evoMag se așteaptă să înregistreze, în acest an, în perioada în care se va derula Black Friday, o creștere de circa 15% a vânzărilor.

ADVERTISEMENT

Altex nu a stabilit data Black Friday 2023

La Altex, însă, nu a fost, încă, anunțată în mod oficial data la care s-ar putea da startul reducerilor de Black Friday 2023, însă, cel mai probabil, evenimentul de vânzări va avea loc tot în luna noiembrie. Însă, potrivit lui Raul Filip, directorul de achiziții al companiei, Retail Arena se va derula pe o perioadă de trei săptămâni, dar fără a preciza data începerii.

Flanco, Black Friday cu durata de aproape o lună, Notino, cu durata de o zi

Însă, la Flanco se află în plină derulare Black Friday 2023. Aflată la a 13-a ediție, campania de reduceri a acestui retailer a început pe 27 octombrie și se va încheia în ultima zi a lunii noiembrie, atât online cât și în toate cele 159 de magazine fizice ale companiei, de pe întreg teritoriul României.

ADVERTISEMENT

Pentru cosmetice și parfumurile brandului Notino, doritorii care vor să prindă oferta specială de Black Friday 2023 trebuie să fie pe fază și să se miște repede, pentru că reducerile vor opera doar pe data de 24 octombrie.

La PayU GPO Romania se va organiza Black Friday HUB pe toată durata zile de 10 noiembrie și vor fi transmise în direct date cu privire la tranzacțiile și comportamentul de consum din mediul online.

ADVERTISEMENT

Cumpărătorii să fie atenți la istoricul prețurilor

Toate persoanele care așteaptă să înceapă ofertele de Black Friday 2023 pentru a face cumpărături cu prețuri mai mici trebuie să fie foarte atente și să verifice istoricul de preț al produselor pe care și le doresc, pentru a se asigura că reducerea anunțată este una reală și retailerii nu operează cu vechiul preț sau chiar cu unul ceva mai mare decât în mod normal.

ADVERTISEMENT
Tags: