Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimbarea lui Coman a aprins studioul la Fanatik SuperLiga. „L-am simțit deranjat”

În studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, analiștii au vorbit despre schimbarea lui Florinel Coman. Au fost câteva discuții aprinse pe subiectul fotbalistului de la FCSB.
24.10.2023 | 10:01
Schimbarea lui Coman a aprins studioul la Fanatik SuperLiga Lam simtit deranjat
În studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, analiștii au vorbit despre schimbarea lui Florinel Coman. Au fost câteva discuții aprinse pe subiectul fotbalistului de la FCSB.
ADVERTISEMENT

În minutul 40 al partidei FCSB – Voluntari, scor 0-0, atacantul “roș-albaștrilor” a fost scos de pe teren și înlocuit cu Octavian Popescu. Schimbarea lui Florinel Coman a fost subiect de discuție în studioul FANATIK SUPERLIGA.

Schimbarea lui Coman a aprins studioul la Fanatik SuperLiga

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, analiștii au discutat despre schimbarea lui Florinel Coman. Atacantul a fost schimbat cu 5 minute înainte de pauză. Momentul a generat multe reacții, fiind vorba ori despre o decizie a jucătorului, ori a patronului, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Mie mi s-a părut Coman deranjat. Nu știu dacă l-a scos sau nu Gigi. Mie mi s-a părut din atitudine, din limbajul corpului deranjat. Meme se duce acolo lângă el să și întrebe dacă e ceva. Eu te văd că tu nu crezi. Credeai că poate să mai joace? La oficială toți credeau că l-a scos Gigi?”, a spus Horia Ivanovici.

“Cred că a simțit ceva, prin minutul 20 se ține de picior. Dar, cred că mai putea să o ducă 5 minute. Nu ai văzut cum iese. Se uită spre bancă și a zis ‘Ce faceți? Mă scoateți?’ A simțit ceva. Dar, eu nu cred în totalitate.

ADVERTISEMENT

Pentru că iese la încălzire. Este primul jucător care iese și începe direct să facă lansare. Se duce așa pe diagonală, într-o alergare lansată. Mai face de 3-4 ori asta. Insistă pe niște mișcări de streching.

Probabil, este o jenă. Păi dacă o duce 40 de minute, nu o mai duce 5? Meme cred că a simțit ceva. E Coman, totuși. Nu poți să îl lași acolo. Da, și făceau pariuri pe schimbările de la pauză”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Coman iese când vrea el”

Atacantul FCSB-ului este singurul privilegiat de la echipă care poate să decidă singur momentul în care iese de pe teren. Gigi Becali a făcut anunţul la FANATIK SUPERLIGA: “I-a spus lui Coman să nu fie disperat să plece. Dacă mergem în grupele UCL, eu îți dau ție salariu și primă și vei avea salariu ca în străinătate, cum are Tănase. 

Poate câștiga un milion la mine dacă jucăm în Champions League. Și de ce să te mai duci în străinătate? Cu Tănase vorbesc mereu. De abia așteaptă să vină sub comanda lui Ferguson, așa mi-a zis.

ADVERTISEMENT

I-am dat voie lui Coman să se schimbe când vrea el. Da, vorbesc serios! El iese din teren când vrea el. El cere schimbarea când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată. Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el, dar vă zic eu. E jucător prea valoros și se schimbă numai când vrea el, dacă e obosit”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacția analiștilor FANATIK după schimbarea lui Coman

ADVERTISEMENT