Sport

Gigi Becali, primele declarații după FCSB – Voluntari 0-0. „Greșeala a fost a mea” Cine intră titular

Gigi Becali şi-a asumat greşeala de a-l titulariza pe Lixandru în meciul cu Voluntari. Patronul FCSB a dezvăluit că de acum înainte Alexandru Băluţă nu va mai începe de pe bancă.
23.10.2023 | 12:10
Gigi Becali primele declaratii dupa FCSB  Voluntari 00 Greseala a fost a mea Cine intra titular
Gigi Becali, conferinţă de presă la Palat. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 13-a din SuperLiga. Roş-albaştrii au avut ocazii, dar nu au reuşit să le transforme şi mai fac un pas greşit în lupta pentru titlu.

Gigi Becali, primele declarații după FCSB – Voluntari 0-0: “Greşeala mea a fost cu Lixandru”

Patronul Gigi Becali a vorbit într-o conferinţă organizată ad-hoc la Palat că îşi asumă greşelile din acest meci, spunând că a greşit cu titularizarea lui Lixandru. În plus, patronul FCSB susţine că Băluţă nu va mai lipsi din echipa de start:

ADVERTISEMENT

“De echipă n-am ce să spun. A fost un joc bun. Greşeala a fost a mea cu Lixandru, care nu poate să joace acolo. De acum, Lixandru clar nu va mai juca la mijloc. Au mai greşit ei că a jucat Compagno din prima. 

Mi-au spus că e Compagno în mare formă, dar dacă noi jucam cu Băluţă din prima aveam mai mare viteză. Băluţă este un câştig, poate să spună cineva ce vrea.

ADVERTISEMENT

“Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea niciodată pe bancă”

Pentru mine, Băluţă înseamnă viteză la noi la echipă. Pe Băluţă nu îl mai veţi vedea niciodată pe bancă. Voi ştiţi că eu spun. Lixandru nu va mai fi în teren şi Băluţă nu va mai fi pe bancă.

El va fi tot timpul de la început în teren. Rotariu, din prima, de când l-am băgat, aşa a fost intenţia. Să joace o repriză. Ei îmi spuneau că are calitate, tot, dar spre final de antrenament puţin căzut.

ADVERTISEMENT

“Dacă eşti atacant, nu dai în piciorul portarului. De acolo rupi plasa”

Dar nu contează, e tot greşeala mea. Joacă pentru că trebuie să joace. Nu pot să spun nici că am fost încântat de el, dar nici nu pot să spun că a jucat rău. 

 El a dat o pasă care trebuia să fie gol. Dacă eşti atacant, nu dai în piciorul portarului. De acolo rupi plasa”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali îşi asumă greşelile în meciul cu Voluntari

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB