Sport

Florinel Coman, accidentare gravă cu FC Voluntari: ”Va pleca la Belgrad”

Florinel Coman a rezistat doar 39 de minute în meciul FCSB - Voluntari. Atacantul a acuzat o problemă medicală și a fost schimbat, iar Mihai Stoica vine cu detalii.
23.10.2023 | 17:50
Florinel Coman accidentare grava cu FC Voluntari Va pleca la Belgrad
Florinel Coman, accidentat cu FC Voluntari! Atacantul FCSB a rezistat doar 39 de minute. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-10-2023
14:55

Verdict crunt pentru Coman

Florinel Coman a ieșit de pe teren cu puțin înainte de pauza meciului FCSB – FC Voluntari, iar managerul general Mihai Stoica a anunțat că accidentarea atacantului este una serioasă și va merge la celebra Marijana Kovacevic.

”Coman a cerut înlocuirea cu vreun minut înainte, când a început Tavi să se îmbrace. Are o accidentare chiar gravă, leziune fibrilară de gradul 3. Cu Petrolul nici nu se discută. Va pleca la Belgrad. Accidentarea e la coapsă.

Leziune fibrilară de gradul 3. Foarte gravă! E ruptură. Nu e vorba de oboseală. Primul meci de la națională nici nu a jucat. A simțit și acolo, la lot, dar n-a spus pentru că părea doar febră musculară”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

FCSB joacă în etapa a 13-a din SuperLiga împotriva celor de la FC Voluntari, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au o misiune mai grea decât se aşteptau, ilfovenii având o primă parte în care au pus probleme adversarilor.

Florinel Coman, accidentat cu FC Voluntari! Schimbat după 39 de minute

O altă bătaie de cap pentru Elias Charalambous a venit în minutul 39 al meciului. Florinel Coman, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB a acuzat o problemă medicală şi a fost înlocuit.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu i-a luat locul în atac lui Coman. După ce l-a îmbrăţişat pe Charalambous, Florinel Coman a mers la vestiare alături de unul dintre fizioterapeuţii roş-albaştrilor.

Florinel Coman nu a fost în apele lui în minutele în care a evoluat cu FC Voluntari. “Şeptarul” FCSB-ului a avut două şanse de a marca, dar nu a fost inspirat în faţa porţii. Apoi, a fost înlocuit.

ADVERTISEMENT

Coman, singurul care iese când vrea el de pe teren: “El cere schimbarea când vrea el”

Atacantul FCSB-ului este singurul privilegiat de la echipă care poate să decidă singur momentul în care iese de pe teren. Gigi Becali a făcut anunţul la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici:

“I-a spus lui Coman să nu fie disperat să plece. Dacă mergem în grupele UCL, eu îți dau ție salariu și primă și vei avea salariu ca în străinătate, cum are Tănase.

ADVERTISEMENT

Poate câștiga un milion la mine dacă jucăm în Champions League. Și de ce să te mai duci în străinătate? Cu Tănase vorbesc mereu. De abia așteaptă să vină sub comanda lui Ferguson, așa mi-a zis.

I-am dat voie lui Coman să se schimbe când vrea el. Da, vorbesc serios! El iese din teren când vrea el. El cere schimbarea când vrea el, nu o să fie schimbat niciodată.

ADVERTISEMENT

Bine, nu o să vă zică asta staff-ul tehnic sau el, dar vă zic eu. E jucător prea valoros și se schimbă numai când vrea el, dacă e obosit”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB