Life

Schimbări importante la WhatsApp. Aplicația vine cu trei funcții noi în 2024

Transformări uriașe la WhatsApp. Aplicația mobilă va avea din 2024 trei funcții care vor fi de mare ajutor utilizatorilor.
29.01.2024 | 11:30
Schimbari importante la WhatsApp Aplicatia vine cu trei functii noi in 2024
Transformări uriașe la WhatsApp. Aplicația mobilă va avea din 2024 trei funcții care vor fi de mare ajutor utilizatorilor. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Schimbări importante la WhatsApp. Aplicația vine cu trei funcții noi în 2024. Noutățile au rolul de a fi de partea oamenilor care folosesc mesageria pentru a trimite filmări, imagini sau mesaje prietenilor și celor dragi.

Transformări uriașe la WhatsApp. Aplicația mobilă va avea din 2024 trei funcții care vor fi de mare ajutor utilizatorilor

Transformări uriașe la WhatsApp. Aplicația mobilă va avea din 2024 trei funcții care vor fi de mare ajutor utilizatorilor. Meta a transmis că urmează să facă schimbări majore în serviciul de mesagerie folosit de foarte multă lume.

ADVERTISEMENT

Primul aspect luat în calcul de companie este postarea și partajarea pe mai multe platforme. Asta înseamnă că oamenii vor putea posta același Reel simultan, atât pe Facebook, cât și pe Instagram. De asemenea, pot partaja o postare Thread în povestea de pe Instagram cu o singură atingere.

În plus, utilizatorii pot de anul acesta să trimită mesaje de pe Instagram pe Facebook. Conform descoperirilor recente de la WABetaInfo, Meta va permite împărtășirea stării de pe WhatsApp în povestea Instagram, adică este vorba de conținut încrucișat.

ADVERTISEMENT

„Această sugestie va apărea printr-o comandă rapidă convenabilă prezentată utilizatorilor imediat după postarea unei noi stări”, au transmis reprezentanții site-ului despre schimbările care sunt avute în vedere de Meta.

Ce vor putea să facă utilizatorii pe WhatsApp

A doua schimbare majoră luată în calcul de WhatsApp pentru a-și ține aproape utilizatorii și pentru a-i fideliza este legată de capacitatea de a partaja muzică în timpul unui apel video cu opțiunea de partajare a ecranului.

ADVERTISEMENT

Concret, oamenii vor putea să partajeze ecranul telefonului mobil și sunetul atunci când este necesar. Această caracteristică va permite o mai bună colaborare media, adică toate persoanele pot viziona filme împreună cu cei dragi.

A treia schimbare în aplicație, care se va face simțită începând de anul acesta, este numele unic de utilizator. Meta vrea să testeze această funcție importantă care este folosită în prezent de multe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Compania pare să testeze funcția atât pe aplicația mobilă, cât și pe clientul web al platformei. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este partajarea numărului de telefon cu o altă persoană dacă doriți să vă conectați cu ea pe WhatsApp.

ADVERTISEMENT