Life

Schimbări majore la Chefi la Cuțite. Ce îi așteaptă pe concurenții sezonului 12 Chefi la cuțite. E surprinzător

Sezonul 12 Chefi la cuțite vine la pachet cu schimbări importante. Jurații, dar și concurenții vor fi afectați de aceste modificări.
31.08.2023 | 12:08
Schimbari majore la Chefi la Cutite Ce ii asteapta pe concurentii sezonului 12 Chefi la cutite E surprinzator
Ce schimbări vor avea loc în emisiunea Chefi la cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe 2 septembrie, Antena 1 dă startul unui nou sezon al emisiunii Chefi la cuțite. Jurații îi vor cunoaște pe aspiranții la premiul cel mare, dar vor avea parte și de noi provocări. Mai multe schimbări importante vor avea loc.

Ce se întâmplă cu amuletele în noul sezon Chefi la cuțite

Noul sezon Chefi la cuțite debutează pe 2 septembrie cu un adevărat maraton de cinci ediții. Ulterior, emisiunea are programate câteva ediții în perioada 9-11 și 13 septembrie, după care va fi difuzată după un program fix, de duminică până miercuri.

ADVERTISEMENT

Sezonul 12 vine la pachet cu mai multe surprize. În primul rând, Gina Pistol a renunțat definitiv la televiziune, astfel că proiectul este acum moderat de Irina Fodor, cea care i-a mai ținut locul soției lui Smiley și în perioada în care aceasta a fost gravidă.

În plus, celor trei jurați li se alătură un fost concurent, care le va fi asistent. Este vorba de Rikito Watanabe, ce le va fi alături celor trei Chefi la jocurile pentru amulete, dar și la jocurile care vor avea loc în camera de relaxare.

ADVERTISEMENT

Venind vorba de amulete, unele noi și foarte dorite vor fi introduse la Chefi la cuțite. Îi vor ajuta, dar îi vor și încurca pe jurați și pe concurenți, deoarece dificultatea va fi cu mult mai mare, iar lucrurile se vor complica.

Cum se vor desfășura jocurile pentru amulete

Jocurile pentru amulete se vor desfășura la fel ca în sezonul trecut, jurații se vor confrunta cu un al patrulea competitor. Un invitat celebru degustă preparatele și îl alege pe cel mai bun, fără să știe cine se ascunde în spatele farfuriei.

ADVERTISEMENT

Toate amuletele câștigate în timpul audițiilor de la Chefi la cuțite vor fi păstrate într-un seif. Acesta din urmă este premiul ce va fi oferit unuia dintre cei trei bucătari profesioniști în urma bătăliei finale, înainte de confruntările pe echipe.

Irina Fodor are pentru Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea amulete noi pentru care să se lupte și să dea tot ce au ei mai bun, mai ales că aceste premii le aduc avantaje importante pe parcursul sezonului.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de amuletele tradiționale, acestea includ provocări neașteptate pentru concurenți, care vor face probele și mai dificile. De exemplu, există o astfel de amuletă care presupune gătitul în ștafetă, scrie romaniatv.net.

ADVERTISEMENT