Life

Am aflat cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 12! Antena 1 a ales-o pe ea!

FANATIK a aflat cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite! Sezonul 12 al show-ului nu va mai fi prezentat de partenera lui Smiley.
10.08.2023 | 12:27
Am aflat cine o inlocuieste pe Gina Pistol la Chefi la cutite sezonul 12 Antena 1 a aleso pe ea
Gina Pistol, înlocuită la Chefi la cuțite după ce a luat o pauză de la televiziune. Foto: Instagram/ Antena 1. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gina Pistol, amfitrioana Chefi la cuțite, a anunțat în urmă cu câteva luni că va lua o pauză de la televiziune, retragerea ei fiind comentată de toată lumea. Prin urmare, fanii au aflat că simpatica vedetă nu va mai prezenta noul sezon, cel de-al 12-lea, a cărui dată de lansare nu a fost încă anunțată oficial.

Cine o înlocuiește pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, în sezonul 12

FANATIK a aflat câteva detalii despre una din cele mai urmărite emisiuni din România și implicit de la Antena 1. Mai precis, știm cine o va înlocui pe Gina Pistol la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley și-a luat rămas bun de la echipă, după terminarea celui de-al 11-lea sezon, cu lacrimi în ochi. A fost echipa în care Gina a trăit unele din cele mai frumoase momente ale carierei sale. A fost locul unde a legat prietenii, platoul Chefi la cuțite devenind în unele zile de filmare, practic, a doua ei casă.

Gina Pistol nu va mai fi la cârma emisiunii Chefi la cuțite, cel puțin nu în sezonul 12. Despre cel de-al 12-lea sezon, FANATIK vă poate spune că filmările acestuia au avut loc undeva la începutul anului și va fi unul plin de surprize, đe apariții ale concurenților care mai de care mai spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Cine va apărea la Antena 1 după plecarea prezentatoarei Gina Pistol de la Chefi la cuțite? Numele s-ar putea să nu surprindă pe mulți. Este vorba despre cineva care cunoaște foarte bine acest format de televiziune. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, se pare că Gina Pistol a plecat prin demisie de la Antena 1 și nu ar avea intenția să se mai întoarcă la postul respectiv de televiziune nici după pauza dedicată fetei sale, Josephine. Dacă a semnat cu vreun alt trust sau are alte proiecte în plan, rămâne de descoperit cu timpul!

Irina Fodor, numele pe care Antena 1 pariază în continuare

Vă dăm un indiciu înainte de a dezvălui identitatea persoanei: soțul ei este un cunoscut cântăreț și câștigătorul Asia Express! Da, este vorba de Irina Fodor, cea care i-a ținut locul Ginei Pistol în ultimele ediții ale sezonului 11.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a păstrat-o, așadar, pe soția lui Răzvan Fodor pentru a prezenta și sezonul 12, pentru care filmările au avut loc deja. Irina Fodor a devenit, în ultima perioadă, una din vedetele principale ale postului de televiziune, căci ea se ocupă și de America Express.

Rămâne de văzut cum va împărți cele două show-uri în noua grilă de toamnă. Se știe deja că America Express va începe din această toamnă! Chefii s-ar putea să mai aștepte nițel, poate chiar până în luna ianuarie. Toate aceste lucruri vor fi lămurite, în viitorul apropiat, de Antena 1.

ADVERTISEMENT

Despre plecarea Ginei de la Antena 1 ne-a vorbit, în urmă cu câteva luni, unul din jurații de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu ne-a spus că ei s-au obișnuit ca Gina să plece și să vină la Chefi. Vedeta a fost înlocuită și în sezonul 10 tot de Irina Fodor.

irina fodor înlocuitoare gina pistol chefi la cuțite
Irina Fodor, la filmările de la America Express. Foto: Instagram

Scărlătescu, despre retragerea Ginei Pistol din televiziune: „Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul”

Gina Pistol a spus că și-a dorit foarte mult pauza de la televiziune pentru a se ocupa mai mult de fiica sa, Josephine. Cătălin Scărlătescu a spus atunci, pentru FANATIK, că și el ar proceda la fel dacă ar avea un copil.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…

Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp.

Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa mai mult de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, ne-a spus Cătălin Scărlătescu în luna mai.

ADVERTISEMENT