Sport

PSG se destramă! Neymar i-a anunțat pe șeici că vrea să plece

PSG este aproape să rămână fără niciun component al tripletei magice. Neymar i-a anunțat pe șefii de pe Parc des Princes că vrea să plece.
07.08.2023 | 22:45
PSG se destrama Neymar ia anuntat pe seici ca vrea sa plece
Neymar i-a anunțat pe șefi că vrea să plece de la PSG. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Atacul lui PSG este aproape să se schimbe din temelii. După plecarea lui Lionel Messi și situația tensionată a lui Kylian Mbappe, Neymar, componentul tripletei magice care a scris istorie pe Parc des Princes, i-a anunțat pe șefii campioanei Franței că vrea să plece.

PSG rămâne fără tripleta magică. Neymar a anunțat că vrea să plece

Neymar mai are contract cu PSG până în vara anului 2025, însă brazilianul vrea să o părăsească prematur pe campioana Franței. Starul brazilian, care a ratat a doua parte a stagiunii trecute din cauza unei accidentări, i-a anunțat pe șefii lui PSG că vrea să plece în actuala perioadă de transferuri, potrivit L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, PSG nu pare dispusă să facă eforturi pentru a încerca să-l păstreze în lot pe Neymar, autorul unei „duble” în amicalul cu Jeonbuk. Venirea lui Luis Enrique, fostul antrenor al fotbalistului brazilian de la Barcelona, ar fi trebuit să-l relanseze pe Neymar, însă relația dintre jucător și PSG este extrem de rece.

Despărțirea ar putea prinde contur, deoarece nici ultrașii celor de la PSG nu-l mai au la inimă pe Neymar. Suporterii campioanei Franței au demarat mai multe proteste, inclusiv la casa lui Neymar, în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

Neymar nu este dorit de Xavi la Barcelona

Publicația spaniolă Mundo Deportivo a scris că Neymar a fost propus la Barcelona în timpul negocierilor cu Ousmane Dembele. Totuși, antrenorul Xavi nici nu a vrut să audă despre o posibilă venire a brazilianului pe Camp Nou.

Principalul motiv invocat de antrenorul iberic a fost că venirea lui Neymar la Barcelona ar putea echivala cu destabilizarea vestiarului. Într-un interviu acordat săptămâna trecută, fotbalistul brazilian a anunțat că vrea să continue la PSG, însă a lăsat de înțeles că relația cu suporterii nu este cea mai bună.

ADVERTISEMENT

„Eu sper să joc în acest sezon la PSG, am un contract cu Paris Saint-Germain şi până acum nimeni nu mi-a vorbit despre o eventuală plecare. Eu sunt totuşi liniştit, chiar dacă nu este multă dragoste între suporteri şi jucători. Dar voi fi acolo, cu sau fără dragoste”, a spus Neymar, citat de Fabrizio Romano.

Neymar, dat la Barcelona după plecarea de la PSG

PSG ia în calcul să se despartă de Neymar după plecarea lui Messi și dorința lui Mbappe de a părăsi Parc des Princes. Totul, pentru ca Luis Enrique să le facă loc în echipa de start lui Ousmane Dembele, Goncalo Ramos și Randal Kolo Muani, care sunt așteptați la echipă.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnalistului Mabkhout Al-Marri, Neymar ar urma să semneze cu Barcelona. „Catalanii” l-au vândut în 2017 pe fotbalist la PSG în schimbul sumei de 222 milioane de euro. „Decarul” brazilian ar urma să-l înlocuiască la Barcelona pe Ousmane Dembele.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,40 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT