News

Se întoarce Elena Udrea în România? Fostul ministru a fost surprins într-un avion cu destinația Europa

07.07.2019 | 20:32
Se intoarce Elena Udrea in Romania Fostul ministru a fost surprins intrun avion cu destinatia Europa

Elena Udrea nu mai se află în Costa Rica și s-ar putea întoarce în România. Fostul ministru a fost fotografiat într-un avion cu destinația Europa. Este pentru prima oară când Udrea a revenit pe continentul „de baștină”, după ce a fugit în America Centrală în februarie 2018. Fotografiile au fost făcute în avionul care a adus-o pe Udrea din Costa Rica. Alături de ea se afla și Eva Maria, fiica ei, în vârstă de numai câteva luni.

Se întoarce Elena Udrea în România?

Elena Udrea a zburat din America Centrală la clasa economic, într-o zonă a avionului unde călătoresc de obicei mamele cu copii mici. Fostul ministru a fost însoţit de mama ei, care a ajutat-o tot timpul. Deocamdată nu se ştie dacă Elena Udrea chiar se va întoarce în România, singura certitudine fiind aceea că a ajuns în Europa. Culmea, în urmă cu doar câteva săptămâni, speriată de ce a pățit Radu Mazăre în Madagascar, Udrea solicita din nou azil politic în Costa Rica!

Cel puțin așa anunța iubitul ei, Adrian Alexandrov, în timp ce se afla într-un club de fițe din Capitală. Acesta a precizat că partenera sa dorește să aibă statut de refugiat permanent, ceea ce urma să o scutească de orice emoție. Şi avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, întărea această declaraţie, doar că amintea că este vorba de o cerere mai veche formulată de aceasta, dar care a ajuns într-o nouă etapă.

Se întoarce Elena Udrea în România. Elena Udrea
Elena Udrea a fost surprinsă într-un avion cu destinația spre Europa. Sursa foto – observator.ro

Ce spune avocatul Elenei Udrea

„Nu e o nouă cerere, e o nouă etapă. E vorba de aceeași cerere formulată anul trecut, dar e în a patra etapă, în sensul că inițial fusese respinsă, a fost atacată această decizie la Tribunalul pentru Migrație din Costa Rica, tribunalul a restituit cererea către Comisia de Migrație pentru a fi reanalizată. Comisia din nou a respins-o, iar acum iar se desfășoară o cale de atac împotriva deciziei Comisiei de Migrație”, a explicat avocatul Elenei Udrea.

Și a completat, pentru lămurirea tuturor: „Elena Udrea nu s-a speriat de extrădare. A fost și dumneaei marcată de modalitatea în care s-au desfășurat procedurile din Madagascar în cazul lui Radu Mazăre. Din punctul meu de vedere, procedura respectivă a fost cel puțin ciudată, dacă nu atipică”

 

Tags: