Sport

Se risipesc din emoțiile lui Ivailo Petev înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Elvir Koljic revine la antrenamente

Elvir Koljic risipește din emoțiile lui Ivailo Petev înaintea derby-ului cu CFR Cluj. FANATIK a aflat ultimele detalii despre starea atacantului de la Universitatea Craiova.
28.11.2023 | 10:05
Se risipesc din emotiile lui Ivailo Petev inaintea derbyului cu CFR Cluj Elvir Koljic revine la antrenamente
Se risipesc din emoțiile lui Ivailo Petev înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Elvir Koljic revine la antrenamente. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Titular în Oțelul Galați – Universitatea Craiova, Elvir Koljic nu a rezistant mai mult de 34 de minute cu trupa lui Dorinel Munteanu. „Dragonul” a acuzat o stare de amețeală după un duel cu apărătorii lui Dorinel Munteanu, însă starea atacantului nu este la fel de gravă cum se așteptau suporterii.

Risipește emoțiile lui Ivailo Petev înaintea de Universitatea Craiova – CFR Cluj! Elvir Koljic revine la antrenamente

„Alb-albaștrii” se pregătesc intens pentru derby-ul cu CFR Cluj, iar Ivailo Petev se gândește doar la cele trei puncte. Atmosfera din interiorul Universității Craiova este la cote maxime după succesul categoric cu Oțelul Galați, scor 3-1, însă acum toată concentrarea se îndreaptă la confruntarea cu ardelenii.

ADVERTISEMENT

Ivailo Petev primește vești extraordinare din partea lui Elvir Koljic, care a ieșit încă din prima repriză cu Oțelul Galați. Acesta s-a lovit cap în cap cu unul dintre elevii lui Dorinel Munteanu, iar impactul i-a provocat o stare de amețeală „Dragonului” din Bănie.

Din informațiile FANATIK, accidentarea lui Elvir Koljic din confruntarea cu Oțelul Galați nu este gravă. Atacantul bosniac a revenit la antrenamentele „alb-albaștrilor” sub comanda lui Ivailo Petev, iar staff-ul medical este optimist în cazul „Dragonului”.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic are încrederea lui Ivailo Petev, care l-a trimis în teren din primul minut în ambele partide în care a condus Universitatea Craiova de pe banca tehnică. Totuși, atacantul din Bosnia nu a reușit să înscrie încă, fiind absent la începutul campionatului din cauza unei accidentări din prima etapă.

Cât câștigă Elvir Koljic la Universitatea Craiova: „Printre cei mai bine plătiți”

Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Elvir Koljic are printre cele mai mari salarii de la Universitatea Craiova. Totuși, acesta susține că nu îl depășește pe Andrei Ivan în acest top, însă are un contract bun cu formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

Totuși, Elvir Koljic nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor în edițiile trecute din SuperLiga, fiind marcat de mai multe accidentări. Acesta este așteptat să revină la forma excepțională pe care a arătat-o în primele sezoane petrecute la Universitatea Craiova, atunci când era printre golgheterii.

„Nu mă bag să vorbesc despre viața extrasportivă, viața lui particulară mai puțin. Nu știu de ce a ajuns o umbră, e și de la ei așa în primul rând, la comportamentul pe care trebuie să-l ai în timpul antrenamentului, în timpul meciului. În afara pregătirii sportive.

ADVERTISEMENT

Nu pot eu să spun. Are contract bun, este printre cei mai bine plătiți de acolo, așa cum sunt și alții p-acolo, dar nu cred că are contract mai mare ca al lui Ivan. Adică nu cred, nu este mai mare decât al lui Ivan”, spunea Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
2,75 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj