Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu nu mai crede în Koljic! „E pe fond de hipoxie. Parcă nu se oxigenează”

Elvir Koljic, cândva unul dintre cei mai importanți atacanți din România, este departe de forma cu care s-a făcut remarcați în urmă cu mai mulți ani.
16.11.2023 | 14:00
Sorin Cartu nu mai crede in Koljic E pe fond de hipoxie Parca nu se oxigeneaza
Ce se întâmplă cu Elvir Koljic? Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Atacantul bosniac a fost măcinat de accidentări în ultimii ani. Acesta a adunat doar șase meciuri în acest sezon de campionat, fără să marcheze.

Koljic, în criză

Ultimul gol marcat de bosniac în Liga 1 a fost reușit pe 30 aprilie, într-o înfrângere cu FCSB, 2-1. De atunci, atacantul a încercat să înscrie, dar fără succes.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci, cel cu Dinamo, acesta a ratat o ocazie imensă. Sorin Cârțu este dezamăgit de acesta, spunând că toate ratările din ultimele meciuri se acumulează asupra moralului acestuia.

Execuția avută e hilară, pe noi ne-a mirat. A avut spațiu, eu mă așteptam să îl fenteze pe portar, să înscrie cu poarta goală. În meciurile astea în care aparițiile lui au fost și putea ajuta, a fost faza de la Cluj când a ratat cu poarta goală, faza de acum, sunt 2-3 goluri care puteau să te relanseze, să revii la ceea ce însemnai tu, Koljic.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce se întâmplă. Sunt convins că muncește, deși susțin că totul se face pe un fond de hipoxie a creierului la foarte mulți jucători. Nu au picioarele foarte puternice, ancorate la ceea ce înseamnă un meci oficial, pregătirea unui fotbalist, nu sunt pregătiți fizic”, a spus Sorin Cârțu.

Ce a spus Koljic

Elvir Koljic, atacantul bosniac de 28 de ani al Universității Craiova, a spus că încearcă meci de meci să fie cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Eu încerc în fiecare meci să dau cât pot, să alerg, să marchez. Am avut și astăzi ocazii, dar sper ca meciul viitor să vină și golul. Pentru un atacant e cel mai important să marcheze goluri.

Mergem mai departe, asta e. E bine (cu noul antrenor – n.r.), sunt antrenamente bune. Energie pozitivă (la despre Dinamo – n.r.) Au avut și ei niște ocazii, dar cel mai important sunt astea 3 puncte“, a declarat Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

127 de meciuri, 37 de goluri și 16 pase de gol a adunat Elvir Koljic, pentru Craiova. A mai jucat la Krupa, Banja Luka și Lech Poznan.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune de sport din România, moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii va avea loc, de la ora 17:30, pe Facebook și Youtube.

Ce se întâmplă cu Elvir Koljic

ADVERTISEMENT