Life

Sebi Chitoșcă, mesaj neașteptat despre castingul de la Survivor România. Cu cine ține din start

Sebi Chitoșcă a comentat castingul de la Survivor România, show mutat de la Kanal D la PRO TV, care va avea loc premiera cel mai probabil la începutul anului viitor.
16.12.2021 | 11:26
Sebi Chitosca mesaj neasteptat despre castingul de la Survivor Romania Cu cine tine din start
Sebi Chitoșcă, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă, unul dintre cei mai iubiți foști concurenți de la Survivor România, așteaptă cu nerăbdare debutul noului sezon. Fostul fotbalist a vorbit pe contul său de Instagram despre cum i se pare distribuția concurenților.

Sportivul a uimit pe toată lumea când a spus pe cine va susține în această nouă ediție. Ei bine, Chitoșcă îi dă un vot de încredere Andreei Tonciu, unul dintre cele mai surprinzătoare nume de la Survivor 2022.

ADVERTISEMENT

Sebastian i-a dat și câteva sfaturi Andreei, după ce a văzut că fosta asistentă de televiziune se pregătește intens pentru emisiune.

Sebi Chitoșcă o va susține pe Andreea Tonciu la Survivor România

„Favorita mea este Andreea Tonciu, să știți. Un sfat pentru tine, Andreea: nu te mai du la sală să te antrenezi, că nu ai nevoie de antrenament. 

ADVERTISEMENT

Bandana asta ai câștigat-o prin hazul ăla al tău, știi ce zic? Cel mai bun antrenament este ăla: deschizi geamurile la casă, dai patul pe geam, dormi pe parchet o săptămână, comanzi niște tarantule. șopârle și crabi. Îi pui să meargă prin casă. Dai drumul la cadă să curgă apa, să auzi marea, da? Trebuie să te obișnuiești așa, psihic”, a declarat Sebi Chitoșcă pe Instastory.

PRO TV a anunțat deja o parte a noilor concurenți de la Survivor România. Din echipa Faimoșilor vor face parte Elena Chiriac, ex-concurentă la Ferma, Xonia, Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, CRBL și Emil Rengle, printre cei mai cunoscuți.

ADVERTISEMENT

S-au vehiculat o serie de nume de-a lungul timpului. Unul dintre cei care trebuia să facă parte din show-ul Survivor este Cătălin Bordea, care a refuzat până în ultima clipă.

Cătălin Bordea a renunțat până în ultimul moment

Colegul lui Dan Capatos a rămas la Antenă, căci producătorii de la trustul lui Dan Voiculescu îl pregătesc pentru noul sezon Asia Express.

ADVERTISEMENT

Un alt nume care a apărut destul de des în ultima săptămână este cel al Getei Sterp, sora interpretului de muzică de petrecere Culiță Sterp.

Din familia Sterp, au participat deja două persoane la Survivor. În prima ediție, Iancu a făcut parte din echipa Războinicilor, ajungând până în marea finală. Culiță a concurat în sezonul doi și a abandonat lupta din cauza dorului de familie. Acesta a vrut să fie prezent la nașterea băiețelului său, Milan.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze