Life

Secretele culinaro-amoroase ale lui Cătălin Scărlătescu. Cum cucerește femeile

Cât de mult l-a ajutat meseria de bucătar pe Cătălin Scărlătescu pentru a ajunge la inimile femeilor? Renumitul chef a dat totul pe față. 
02.10.2021 | 14:07
Secretele culinaroamoroase ale lui Catalin Scarlatescu Cum cucereste femeile
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit într-un interviu în urmă cu trei ani care sunt armele sale secrete atunci când își propune să cucerească o femeie.

Juratul de la Chefi la cuțite a spus că le gătește doamnelor și domnișoarelor pe care vrea să le impresioneze abia când nicio altă tactică nu funcționează.

ADVERTISEMENT

Deși este priceput în bucătărie, Scărlătescu nu se bazează pe acest atuu atunci când vrea să se apropie de o femeie.

Cătălin Scărlătescu nu le cucerește pe femei gătindu-le

„Eu nu am prea gătit femeilor. Armele mele nu sunt astea. Arma nucleară este gătitul. Dacă nici acolo nu intră în șpagat, fug. (…) Prima și prima dată îi șoptesc unei femei la ureche ce vreau. Rețeta pentru a cuceri o femeie este sinceritatea. Să nu minți.

ADVERTISEMENT

Poți să omiți lucruri, dar să nu minți”, a povestit Cătălin Scărlătescu într-un interviu acordat pentru Adevărul.

Bărbatul a recunoscut în cadrul aceluiași interviu că încă mai are momente în care se pierde în bucătărie. Nu se consideră atât de bun pe cum îl văd alții.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea s-a dus în direcția festivalurilor în piețe. Cel mai mult l-a satisfăcut să gătească pentru mii de oameni la evenimentele la care a participat.

„Sunt doar un mic pion în tot jocul ăsta frumos în care noi învățăm să gătim, iar ei învață să mănânce”, a povestit Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Cel mai dur moment al carierei sale de bucătar

De-a lungul carierei sale, s-a lovit și de momente grele. Cea mai dură lovitură a primit-o în Germania. Bucătarul s-a oferit să facă un sos bechamel pentru patronul său, după rețeta pe care o învățase de la un bucătar din România.

„Mi-a dat un șut în fund. M-a dat afară. Erau vreo 12 grade și ploua. Eu eram în tricou că așa era la noi, la vase. Am luat-o pe jos, prin sate. Ăl de sus m-a așezat în fața unei vitrine unde era o carte de bucătărie. 

În pozele lor, nu existau deloc ingredientele din capul meu pentru sosul bechamel. Mi-am dat seama că nici măcar nu știam să spăl salata și aveam deja 2 ani de gătit. Nu toți am stat numai sus”, a spus chef-ul.

Cătălin a mai declarat că și acum are de învățat lucruri, de multe ori chiar de la concurenții de la Chefi la cuțite.

 

ADVERTISEMENT