Life

Secretul din iPhone. Majoritatea utilizatorilor nu știu că telefonul lor poate face asta

Detaliul ascuns de pe iPhone pe care nu mulți utilizatori îl cunosc. Uite ce poți face pe device-ul Apple, chiar și fără conexiune la internet
19.12.2023 | 17:28
Secretul din iPhone Majoritatea utilizatorilor nu stiu ca telefonul lor poate face asta
Secretul de pe iPhone pe care nu îl cunoaște multă lume Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre utilizatorii înfocați de iPhone, poate că ești tentat să crezi că știi totul despre telefonul. Ei bine, device-urile cu sistem de operare iOS continuă să surprindă. Uite ce funcție ascunde telefonul tău și cum te poți bucura de ea.

Funcția de pe iPhone pe care nu mulți utilizatori o cunosc

La nivel global, iPhone este unul dintre cele mai bune telefoane. An de an, dezvoltatorii Apple vin pe piață cu îmbunătățiri menite să îi atragă pe utilizatori. Însă, înainte de a arunca cu banii pe un alt model de iPhone, asigură-te că îl cunoști bine pe cel pe care îl ai acum.

ADVERTISEMENT

Nu mulți utilizatori de iPhone știu că device-ul lor ascunde un joc extrem de captivant dezvoltat de cei de la Google. Toate telefoanele îl au, însă trebuie căutat foarte bine pentru a te putea bucura de el.

Jocul este ascuns intenționat. Ca să îl deblochezi, este nevoie de urmarea câtorva pași speciali. De altfel, aceasta este si singura modalitate.

ADVERTISEMENT

Jocul este o adaptare a celor de la Google după celebrul pinball și este complet gratuit. Pentru a te bucura de el, trebuie doar să tragi de ecranul de start al iPhone-ului și să scrii Google în bara de căutare.

Cum te poți distra pe device-ul dezvoltat de Apple chiar și fără conexiune la internet

Apoi, alegere iconița Taburi din rândul de opțiuni. După, trebuie să efectuezi rapid și în mod repetat mișcări ascendente din mijlocul ecranului. Dacă nu ești foarte îndemânatic, s-ar putea să ai nevoie de ambele mâini pentru asta.

ADVERTISEMENT

După doar câteva secunde, pe ecran va apărea un joc similar celui de pinball. Jocul este foarte simplu și vei vedea că te va cuceri din prima, mai ales dacă iubești provocările de tip arcade

Acesta nu este singurul joc dezvoltat de Google de care te poți bucura pe iPhone. Un altul, la fel de captivant este Dino Runner și este disponibil direct în browserul de Google Chrome. Dino Runner se poate juca atât pe telefonul mobil, cât și pe desktop.

ADVERTISEMENT

Ca să te joci Dino Runner, trebuie să oprești accesul la internet și Wi-Fi. Dacă încerci să intri pe o pagină web, vei observa că pe ecran apare un dinozaur. Ei bine, acela este personajul principal al jocului.

Tot ce trebuie să faci este să te miști cu dinozaurul pe ecran. Obiectivul principal este acela de a depăși cât mai multe obstacole prin sărituri.

ADVERTISEMENT