Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul revitalizării lui Andrei Ivan: „Vor fi probleme cu Mitriță!”

Andrei Vochin a discutat despre secretul care l-a renăscut pe Andrei Ivan, cu prestații mediocre în acest sezon, dar care poate reînvia pe baza unui atuu important al Craiovei.
04.05.2024 | 06:00
Secretul revitalizarii lui Andrei Ivan Vor fi probleme cu Mitrita
Andrei Vochin a dezvăluit secretul revenirii lui Ivan la Craiova / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a fost invitatul lui Cristi Coste la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde a discutat despre Universitatea Craiova. Emisiunea este live pe website lunea, marțea și vinerea, de la 10:30.

Andrei Vochin dezvăluie secretul Craiovei

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid, scor 2-1, chiar pe Giulești, unde Andrei Ivan a marcat. Atacantul se afla într-un con de umbră al prestațiilor în acest sezon, dar Andrei Vochin a spus care este secretul revenirii sale.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai trebuie să așteptăm câteva partide, să vedem unde și cât va putea ajuta Costel această echipă. Cred că o poate ajuta, până acum l-a ajutat pe Ivan să renască. Am spus după primul meci al lui Costel, cel de la Sepsi, că poate relația lui specială cu Ivan îl va ajuta pe Andrei să revină la forma de odinioară.

Gâlcă îl știe pe Ivan de la 15 ani, i-a fost antrenor la lotul de juniori 97′, unde Ivan era vârf de generație alături de Cicâldău, Nedelcu, Ronaldo Deaconu, Tordai, Patrick Petre. Au fost copii buni în generația aia, Ivan era unul dintre ei, era cel mai bun, cotat la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Din această relație se poate naște revitalizarea lui Ivan. Acum este interesant ce se va întâmpla când Mitriță va deveni titular. Dincolo de această relație a lui Ivan cu Gâlcă, nu pot să nu văd că dă randament ca jucător de bandă stânga.

Va fi foarte interesant cum vor fi integrați. Mai ales că Houri și-a câștigat și el un post de titular în zona din spatele atacantului. Markovic are nevoie de mai multe minute că să își termine pachețelele, așa Ivan nu poate juca nici vârf“, a spus Andrei Vochin, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a analizat meciul Rapid – Craiova

Andrei Vochin a discutat și despre meciul dintre Rapid și Craiova, câștigat de olteni. Acesta a spus că disperarea rapidiștilor de la final a fost provocată de dorința de a rămâne în lupta pentru cupele europene, care par disipate aproape complet.

„Și asta cu norocul, din minutul 90, din minutele de prelungiri, mai ține de locul și unde se află balonul în minutul 95. Dacă balonul e în careul tău, ai mai multe șanse să primești gol, decât dacă e în careul celălalt. Mai ține de pregătirea fizică, mentală, de teamă.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut Universitatea Craiova ieri, dar mi-a plăcut o repriză, să fiu sincer. M-am gândit iarăși că aia este repriza Craiovei. Universitatea ne-a obișnuit sezonul ăsta să joace o singură repriză.

A două repriză mi se pare că a fost a Rapidului. Cred că Lobonț a încercat tot felul de variante și a riscat foarte mult în partea a două a meciului. Un rezultat de egalitate nu schimbă foarte mult datele problemei.

A ajuns să joace cu o echipa foarte ofensivă. A făcut cam ce a făcut Gică Hagi la barajul cu Slovenia. Meci în care Lobonț a fost în poartă. S-a uitat pe bancă și toți jucătorii de atac, după principiul lui Cruyff, toți jucătorii care pot da gol trebuie să fie pe teren. Așa, Rapid a terminat într-un 4-4-2, care era mai mult un 4-2-4, că al Braziliei în 70’“, a mai spus Andrei Vochin.

Secretul revitalizării lui Andrei Ivan

ADVERTISEMENT