Sport

Şefii lui Dinamo, în stare de şoc după sinuciderea lui Novak Boskovic! “De la noi a plecat pentru că avea probleme de familie”

04.02.2019 | 15:51
Sefii lui Dinamo in stare de soc dupa sinuciderea lui Novak Boskovic De la noi a plecat pentru ca avea probleme de familie

Clubul din Ştefan cel Mare este din nou în doliu. Un fost handbalist al alb-roşilor a decis să îşi ia viaţa la doar 29 de ani. Şefii lui Dinamo, în stare de şoc după sinuciderea lui Novak Boskovic.

FANATIK a vorbit cu oficialii dinamovişti despre jucătorul sârb care a ales să îşi pună capăt zilelor într-un mod brutal. Discuţia a scos la iveală un amănunt interesant: Boskovic a cerut să plece din România motivând probleme personale!

Şefii lui Dinamo, în stare de şoc după sinuciderea lui Novak Boskovic! “A avut probleme mari dacă a avut curajul ăsta!”

Team-managerul formaţiei de handbal Dinamo Bucureşti, Ovidiu Semen, a vorbit despre tragedia petrecută în Serbia, acolo unde Novak Boskovic a fost găsit împuşcat în cap, în faţa casei sale, anchetatorii find convinşi că este vorba despre o sinucidere.

Am rămas stupefiaţi. Am crezut iniţial că o fi avut vreo boală sau vreun accident, apoi am aflat că s-a sinucis… E clar că a avut probleme mari, dacă a putut avea acest curaj să îşi ia viaţa…

Era un băiat liniştit, la locul lui. A avut probleme cu integrarea în echipă şi cu acomodarea aici în Bucureşti. Când a plecat, a zis că are nişte probleme de familie şi ne-a rugat, dacă nu ne supărăm, să reziliem contractul”, a declarat Ovidiu Semen pentru FANATIK.

Ovidiu Semen team-manager handbal Dinamo Bucureşti
Ovidiu Semen a rămas stupefiat când a aflat de gestul extrem al fostului său jucător

Clubul încearcă să dea de familia fostului jucător

Vestea deciziei radicale luate de Boskovic a picat ca un trăsnet pentru toată lumea. Pasionat de vânătoare, handbalistul devenise tătic recent şi părea că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru el. Din păcate, realitatea era total diferită.

Perioada petrecută de Boskovic la Dinamo nu a fost dintre cele mai bune, conform afirmaţiilor jucătorului dintr-un interviu acordat anul trecut: “Nu aș dori să vorbesc prea mult despre România, pentru că nu sunt multe lucruri pozitive de spus. Pur și simplu nu am reușit să mă acomodez, relația dintre club și jucători este una proastă, te privesc ca pe muncitorii din fabrică, nu respectă contractele și cred că tu depinzi de ei, ceea ce în cazul meu nu a fost adevărat. După câteva luni am schimbat clubul și m-am întors în Israel”, povestea Boskovic.

Novak Boskovic Dinamo
Novak Boskovic a motivat că are probleme de familie când a cerut să i se rezilieze contractul cu Dinamo

Ovidiu Semen recunoaşte că sârbul s-a aflat sub o presiune mare la Dinamo, dar că formaţia din Ştefan cel Mare a făcut totul pentru a-l ajuta.

El a jucat, înainte de noi, în Israel şi avea un program mult mai uşor. La Dinamo, meciurile erau din trei în trei zile, efortul şi încărcătura erau mult mai mari. Aveam presiune, avea şi un salariu destul de bun. Avea obiective, era normal să se pună presiune. Noi am încercat să îl ajutăm cât am putut de mult.

I-am închiriat un apartament cu două camere, foarte aproape de clubul Dinamo, ca să nu i se pară departe, mai ales că traficul în Bucureşti este mai anevoios. A zis că vrea să stea cu iubita lui, ştiu că a venit în România pentru el şi că a mers şi la meciurile noastre.

Şi-a văzut de treabă, ne-a şi ajutat. Cel mai bun meci al lui a fost la Călăraşi, când a înscris nouă goluri. Chiar mă mir că a ajuns să ia hotărârea asta… Acum, încercăm să luăm legătura cu familia lui, dar ne este foarte greu. Aveam doar un număr de telefon al lui, vom vedea cum vom reuşi să facem asta. Este o pierdere şi pentru noi”, a spus Semen.