Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șefii Rapidului au tras linie: „Trece supărarea cu Cupa. Obiectivul e o cupă europeană. Nu suntem pregătiți de titlu” Video exclusiv

Victor Angelescu, acționarul majoritar al Rapidului, pune presiune pe Adrian Mutu și a fixat obiectivul echipei pentru finalul de sezon din SuperLiga.
18.12.2022 | 10:04
Sefii Rapidului au tras linie Trece supararea cu Cupa Obiectivul e o cupa europeana Nu suntem pregatiti de titlu Video exclusiv
Rapidul lui Mutu a terminat doar pe locul 4 grupa C din Cupa României. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce Rapid a revenit pe locul trei în campionat și are două puncte peste rivalii de la FCSB.

Victor Angelescu, încă dezamăgit după eliminarea din Cupa României: „Rămâne puțin mai multă supărare”

Acționarul majoritar al Rapidului a rămas cu un gust amar după eliminarea din Cupa României: „Veneam după o perioadă mai slabă, cu patru meciuri fără victorie. Rămâne puțin mai multă supărare că nu am mers mai departe în Cupa României”. VIDEO MAI JOS.

ADVERTISEMENT

Angelescu este însă mulțumit de parcursul din SuperLiga, iar Rapid ar putea încheia anul pe podium, chiar în fața FCSB-ului: „Sunt mulțumit. Tot timpul se poate mai mult, dar avem un număr de puncte destul de bun după 20 de meciuri. Important e să intrăm în play-off și cred că am făcut un pas important cu această victorie. A fost un derby, cu o echipă care e sus și a jucat bine în acest sezon”, a tras concluziile Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Patronul „giuleștenilor” e de părere că pentru Rapid e foarte dificil să câștige campionatul în acest an, în ciuda parcursului bun și al optimismului suporterilor „alb-vișinii”: „Dacă prindem podiumul e un sezon foarte reușit. Suntem doar la al doilea an în Liga 1”.

ADVERTISEMENT

Rapid, creștere mare față de sezonul trecut, când au ratat play-off-ul și au terminat pe locul 9

„Nu e nicio diversiune! Eu nu cred că suntem pregătiți să ne luptăm pentru titlu. Am zis-o de la început”, a fost sincer Angelescu, chiar și după victoria 3-1 din „primvs derby” cu Petrolul Ploiești.

În sezonul trecut, Rapid a încheiat în SuperLiga pe locul nouă, la primul sezon de la revenirea în prima divizie și a ratat la „mustață” calificarea în barajul pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

Rapid a terminat grupa C din Cupa României doar pe locul 4, cu patru puncte, după Farul Constanța (5 puncte), Universitatea Cluj (5 puncte) și CFR Cluj (5 puncte). Ultimele două s-au calificat în faza următoare. Rapidul avea nevoie de o victorie pe Cluj Arena în ultimul meci pentru a se califica, însă jucătorii lui Adi Mutu nu au reușit decât un 0-0.

Victor Angelescu nu a fost deranjat de prezența liderilor galeriei Rapidului în loja lui Neluțu Varga la derby-ul FCSB – CFR Cluj: „Se cunosc și sunt prieteni”

Gigi Corsicanu și Liviu Ungurean au urmărit partida de pe Național Arena dintre FCSB și CFR Cluj alături de patronul ardelenilor, Neluțu Varga.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Victor Angelescu nu are nicio problemă în acest sens: „Ei își fac treaba în galerie și faptul că au prieteni comuni cu Neluțu Varga nu e o problemă. E timpul lor liber. Înseamnă că se cunosc și sunt prieteni”, a mai spus patronul Rapidului, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori