Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB – CFR Cluj 0-1, analizat la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 16 decembrie 2022. Alături de Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin

Vineri, 16 decembrie, Horia Ivanovici a revenit live la emisiunea Fanatik SuperLiga alături de invitații Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin pentru analiya derby-ului FCSB - CFR Cluj 0-1
16.12.2022 | 10:18
FCSB  CFR Cluj 01 analizat la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici vineri 16 decembrie 2022 Alaturi de Adrian Ilie Banel Nicolita Robert Nita si Andrei Vochin
FCSB - CFR Cluj la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 16 decembrie 2022, ora 10:30. Alături de Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Meciul restanță din campionat care le are protagoniste pe FCSB și CFR Cluj, analizat într-o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Vineri, 16 decembrie, ora 10:30 cea mai tare emisiune din media românească vă oferă detalii exclusive după cea mai încinsă partidă din săptămâna fotbalistică.

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 16 decembrie 2022, ora 10:30. Show alături de invitații de top Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin

O nouă emisiune, o nouă serie de informații exclusive alături de invitații Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, vineri, 16 decembrie 2022, ora 10:30. Vom fi cu ochii pe toate reacțiile după FCSB – CFR Cluj, meciul restanță din etapa a 9-a din campionat.

ADVERTISEMENT

Campioana și vicecampioana României sunt vecine de clasament în SuperLiga, iar deznodământul meciului care va avea loc, joi, 15 decembrie, ora 20:00 pe Arena Națională poate oferi multe indicii despre lupta la titlu. Vom trage toate concluziile și vom face spectacol la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI alături de invitați de marcă, precum Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE VINERI, 16 DECEMBRIE 2022

Emisiunea se ridică la cote maxime, astfel partenerii sunt pe măsură. Alături de noi este SUPERBET, sponsorul principal, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica ne menține în formă.

ADVERTISEMENT

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Adrian Ilie, Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin se vor afla în platou vineri, 16 decembrie 2022, ora 10:30

La fel ca la fiecare ediție, FANATIK SUPERLIGA va face spectacol și vă va ține la curent cu toate exclusivitățile din lumea sportului. În edițiile trecute ați putut lua la cunoștință despre situația gravă a lui Darius Olaru după ciocnirea cu Andrea Compagno, despre transferurile pe care le pregătește Mititelu la FC U Craiova 1948 în iarnă sau ați aflat care este visul ascuns al patronului de la FC U Craiova 1948.

De asemenea, în weekend aflăm cine va fi încoronată campioană mondială, iar la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI veți afla informații interesante înainte de Croația – Maroc și Argentina – Franța, cele două finale de la Cupa Mondială din Qatar. Asigurați-vă că aveți la dispoziție o conexiune bună la internet și alături de un telefon, laptop sau tabletă stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI vineri, 16 decembrie 2022, ora 10:30. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

Abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu accesați site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din media românească.

Iar surprizele continuă! Aveți șansa să faceți profit la pariuri dacă stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru că în cadrul emisiunii este programată rubrica „Fabrica de cote by Superbet”, care vă pune la dispoziție cele mai tari cote din săptămâna fotbalistică, o adevărată ocazie pentru a da lovitura la pariuri.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Vineri, 16 decembrie 2022, de la ora 10:30, fiți alături de noi pe laptop, tabletă, telefon sau orice device cu o conexiune bună la internet. Este o ocazie de neratat să fiți la curent cu toate exclusivitățile din sportul românesc.

ADVERTISEMENT