Sport

Șeful de la CSA Steaua, anunț la „Spotlight” despre noul antrenor al echipei: „El e prima noastră opțiune”

Șeful de la CSA Steaua, Ștefan Bichir, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO și emisiunea Spotlight Superliga despre noul antrenor al formației din liga a doua.
17.04.2024 | 23:44
Seful de la CSA Steaua anunt la Spotlight despre noul antrenor al echipei El e prima noastra optiune
Șeful de la CSA Steaua, anunț la „Spotlight” despre noul antrenor al echipei: „El e prima noastră opțiune”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Bichir, șeful celor de la CSA Steaua, a făcut un anunț în exclusivitate pentru Spotlight Superliga și FANATIK.RO legat de noul antrenor care urmează să preia clubul din liga a doua.

Anunț de ultimă oră cu privire la noul antrenor al celor de la CSA Steaua!

Alin Grigore, gazda show-ului Spotlight Superliga, care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO că CSA Steaua nu a luat încă nicio decizia în ceea ce privește numirea unui nou antrenor pentru clubul din liga a doua.

ADVERTISEMENT

„L-am contactat, de curând pe comandantul lui CSA Steaua, Ștefan Bichir, pentru a ne oferi detalii despre viitorul antrenor al echipei din liga a doua, CSA Steaua. Știm că există discuția asta despre înlocuirea lui Daniel Oprița, Oprița care este nemulțumit de ce se întâmplă la clubul Armatei.

Actualul antrenor al celor de la CSA Steaua s-a arătat nemulțumit că, până la ora la care noi vorbim, nu a primit nicio propunere măcar verbală de a-și prelungi contractul cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bichir a vorbit la FANATIK.RO despre situația lui Oprița:«Nu s-a luat o hotărâre referitoare la situația echipei de fotbal, dar în momentul în care vom definitiva staff-ul tehnic vom comunica oficial.

Precizăm că Daniel Oprița este prima opțiune pentru funcția de antrenor principal al echipei de fotbal», asta a fost declarația lui Ștefan Bichir pentru FANATIK.RO”, a dezvăluit Alin Grigore pentru Spotlight Superliga.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: „Un răspuns de politician”

Fostul jucător al celor de la Petrolul Ploiești, Vivi Răchită, este de părere că răspunsul dat de Ștefan Bichir cu vedere la funcția de antrenor a clubului CSA Steaua a fost unul de politician, asta și din cauza faptului că șeful formației din liga a doua urmează să iasă la pensie.

„Un răspuns de politician. Dacă voiau să-l oprească pe Daniel Oprița îi făceau o ofertă concretă, îl puneau să facă lotul până la anul.

ADVERTISEMENT

Dar Ștefan Bichir știe că are șanse minime să mai rămână în funcția de comandant la CSA Steaua și d-asta a dat declarația asta de politician. Iese la pensie din ce am înțeles”, a declarat Vivi Răchită pentru Spotlight Superliga.

Șeful de la CSA Steaua, anunț la „Spotlight” despre noul antrenor al echipei

ADVERTISEMENT