Sport

Adi Popa revine la CSA Steaua după aproape un an! Prima reacție. Update Exclusiv

La mai puțin de un an de când a plecat de la CSA Steaua, FANATIK a aflat că Adi Popa revine la formația antrenată de Daniel Oprița.
15.03.2024 | 15:31
Adi Popa revine la CSA Steaua dupa aproape un an Prima reactie Update Exclusiv
La mai puțin de un an de când a plecat de la CSA Steaua, FANATIK a aflat că Adi Popa revine la formația antrenată de Daniel Oprița. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
15-03-2024
13:34

Adi Popa, primele declarații: „Sufletul meu n-a plecat niciodată”

Adi Popa vrea să își încheie cariera în Ghencea și a semnat până în vară. Mijlocașul are opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Pe 24 iulie el va împlini 36 de ani.


„Motoreta” a oferit primele declarații: „Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!”. 

În vara trecută, „Motoreta” a dezvăluit că nu a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului scadent și a părăsit gruparea Armatei, care nu și-a rezolvat nici până acum problemele privind promovarea în SuperLiga.

Adi Popa, revenire neașteptată la CSA Steaua

După ce CSA Steaua a ratat accesul în play-off-ul actualei ediții din Liga 2, FANATIK a aflat că Adi Popa revine la formația din Ghencea. Acesta va urma să joace pentru „roș-albaștri” în partidele din play-out.

ADVERTISEMENT

”Militarii” au pierdut în etapa a 18-a întâlnirea din deplasare cu CS Mioveni, scor 0-2, și au ratat matematic prezența în play-off. Chiar dacă ar fi prins Top 6 la finalul sezonului regulat, ei oricum nu aveau dreptul să promoveze.

După ce FANATIK a prezentat în exclusivitate informația, CSA Steaua a oficializat întoarcerea lui Adi Popa. Jucătorul a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon și va purta tricoul cu numărul 77.

ADVERTISEMENT

„’Motoreta’ se întoarce acasă! Veste bună pentru suporterii noștri. Adi Popa a revenit în Ghencea și va juca din nou pentru cea mai galonată echipă de fotbal din România. ‘Motoreta’ a semnat un contract cu Steaua București valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire.

‘Aș vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua București. Voi purta din nou tricoul roș-albastru. Abia aștept să ne vedem pe stadion! Forța Steaua!’ Adi Popa va purta tricoul cu numărul 77”, se arată pe pagina de Facebook a clubului CSA Steaua București.

ADVERTISEMENT

Adi Popa a plecat cu scandal de la Chiajna

După despărțirea de Steaua în vară, Adi Popa a semnat cu formația Concordia Chiajna. Însă, el a plecat cu scandal de la gruparea ilfoveană luând decizia de a da în judecată clubul pentru discriminare.

Adi Popa este un fervent susținător al CSA Steaua în lupta pe care clubul Armatei o are cu FCSBîn privința palmaresului. Foștii săi colegi din perioada când a jucat pentru formația lui Gigi Becali l-au acuzat vehement pentru convingerile sale.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua se află la al treilea sezon în eșalonul secund. Echipa armatei a încheiat pe locul doi în stagiunea precedentă, dar nu a avut drept de promovare în SuperLiga din cauza formei de organizare, care contravine regulamentelor FRF.

ADVERTISEMENT
Tags: