Life

Semifinala Survivor România 2021 Live Video. Elena Marin a fost eliminată

Semifinala Survivor România 2021 din această seară, iar concurenții rămași au parte de o surpriză uriașă, ziua de 8 iulie marcând o premieră.
08.07.2021 | 21:40
Semifinala Survivor Romania 2021 Live Video Elena Marin a fost eliminata
Semifinala Survivor România 2021 Live Video. Surpriză uriașă pentru concurenți! Vezi ediția de azi, 8 iulie. Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT
08-07-2021
21:37

Elena Marin, după eliminarea de la Survivor România 2021: ”Sunt mândră de mine”

Ținându-se de mână cu Maria Chițu, Elena Marin a primit vestea eliminării și a început să plângă.

”A fost o experiență frumoasă, nu o voi uita niciodată. Am învățat că trebuie să am încredere în mine și am învățat de la fiecare câte ceva. Sunt mândră de mine că am ajuns până aici, dar îmi doream să pot mai mult”, a spus Elena Marin.

”Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut și Survivor pentru șansă oferită”, a mai spus, înlăcrimată, Elena Marin.

08-07-2021
21:34

Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021?

Aflați în fața votului publicului, Elena Marin, Zanni și Maria Chițu a trecut prin emoții cât se poate de mari, cu atât mai mult cu cât unul dintre ei este în fața eliminării.

Din păcate, Elena Marin este eliminată de la Survivor România după șase luni petrecute în Republica Dominicană și a trebuit să își ia adio de la șansa de a ajunge în finala emisiunii.

Zanni și Maria Chițu au rămas în concurs, iar ediția următoare a Survivor România 201 se anunță la fel de emoționantă, având în vedere că sâmbătă, pe 10 iulie, aflăm cine a câștigat reality-show-ul.

”Vă mulțumesc că sunteți alături de mine”, a spus Zanni când a aflat rezultatul votului publicului, el fiind primul care a fost anunțat că rămâne în concurs în timp ce Maria Chițu și Elena Marin se țineau de mână în așteptarea rezultatului care a trimis-o acasă pe Faimoasă.

08-07-2021
20:36

Primul Consiliu live de la Survivor România 2021

Zanni, Elena Marin și Maria Chiți sunt în fața votului publicului pentru a rămâne în concurs. ”Am avut mereu încredere în mine, este evident ceea ce îmi dorsc. Îi rog pe cei de acasă să mă susțină până la sfârșit”, spune Zanni.

”Emoții la cote maxime și nerăbdare să aflu deznodământul. Este foarte emoționant că sunt live, că familia se uită la mine, acum. Îmi doresc să rămân până la final, este decisiv votul publicului”, a spus și Elena Marin în primul Consiliu live de la Survivor România 2021.

”Se uită părinții mei la mine și îmi vine să zâmbesc. (…) Am trecut prin multe lupte sociale, sportive și sper să merg mai departe”, a spus și Maria Chițu.

08-07-2021
20:23

Scandal uriaș între Zanni și Maria: ”Ticăloasă mică”

Zanni, aflat în situația de a scăpa de votul publicului, a pierdut în fața Mariei punctul decisiv. După disputarea jocului, Maria a încercat probabil să glumească cu Zanni și l-a împins, lucru care l-a scos din minți pe Faimos.

”Dacă mă provoci, trebuie să iei distanță, chiar dacă ești femeie”, a spus Zanni, după ce, în repetate rânduri, i s-a adresat cu ”Ticăloasă mică”.

”A fost cel mai dulce punct”, a insistat Maria, care a precizat că a făcut tot ce i-a stat în putință să îl ajute pe Andrei Dascălu să câștige imunitatea și să îl încurce pe Zanni, cel cu care Războinicul era în competiție directă.

08-07-2021
20:15

Elena Marin, Maria și cu Zanni intră la votul publicului

După cel de-al doilea joc de imunitate din această seară de la Survivor România 2021, Andrei Dascălu a câștigat posibilitatea de a avea un Consiliu liniștit, la fel ca și Marius Crăciun.

În schimb, Elena Marin, Maria Chițu și Zanni au ajuns la Consiliul desfășurat în regim de live la Survivor România, și așteaptă votul publicului.

08-07-2021
19:10

Marius Crăciun, Consiliu liniștit! A câștigat imunitatea personală la Survivor România 2021

Disputa dintre Elena Marin și Marius Crăciun a fost tranșată de Războinic cu scorul de 5 la 1. În acest fel, Marius Crăciun și-a asigurat un Consiliu liniștit, având colanul de imunitate, ceilalți concurenți fiind nevoiți acum să spere că vor rămâne, totuși, în competiție.

08-07-2021
18:38

Elena Marin și Marius se înfruntă pentru imunitatea personală din semifinalele Survivor

Înfruntarea pentru imunitatea personală din semifinalele Survivor România 2021 s-a dus între Zanni și Marius Crăciun, pe de-o parte, și Andrei Dascălu vs Elena Marin, de cealaltă. 

Elena Marin a câștigat cu scorul de 3 la 0, iar cealaltă bătălie l-a făcut câștigător pe Marius, cu scorul de 3-2 după o răsturnare spectaculoasă de scor, Zanni conducând la un moment dat cu 2 la 0.

Astfel, pentru imunitatea zilei, se vor înfrunta Elena Marin cu Marius Crăciun, o reeditare a întrecerilor dintre Faimoși și Războinici.

08-07-2021
18:05

Maria a ieșit, Marius Crăciun luptă pentru semifinală și imunitate

Luptă strânsă între Maria și Marius pentru un loc în semifinală. Maria, dovedind îndemânare superioară, ea reușind să obțină punctele împotriva lui Marius în ciuda faptului că ajungea mult după el la finalizare, a pierdut totuși, scorul fiind strâns, Războinicul reușind să câștige la diferență minimă, de doar o minge introdusă în coș.

Marius Crăciun se va înfrunta în semifinale, pentru imunitate personală, cu Zanni, Andrei Dascălu și Elena Marin.

 

08-07-2021
17:22

Precalificările pentru semifinalele Survivor România 2021! Maria și Marius se vor lupta pentru un loc

În precalificările pentru semifinala Survivor România 2021 se dă o luptă aprigă a echilibrului. Prima care a căzut de pe bârnă a fost Maria, apoi a picat Marius. Cei doi Războinici se vor confrunta pentru un loc în semifinala Survivor România 2021 și pentru a-și asigura premiul de astăzi: imunitatea personală.

08-07-2021
17:09

Ce spun cei de la Survivor despre eliminarea lui Albert?

Eliminarea lui Albert este subiectul de discuție al concurenților de la Survivor România 2021 care au rămas în concurs, cu toții fiind impresionați de felul în care cel mai vechi Războinic a plecat din competiție.

”Era șocat, nu se aștepta”, spune Marius, cel care, de fapt, simțea că va fi el cel eliminat. Zanni, impresionat și el de reacția Războinicului, a punctat în felul lui: ”Era plânsul acela, ca de beție”.

Semifinala Survivor România 2021 a început în această seară și poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro. Cei cinci concurenți rămași în competiție au parte de o surpriză uriașă.

Mai sunt doar trei zile până vom afla marele câștigător al reality show-ului de la Kanal D. Concurenții vor avea de trecut probe mult mai dificile decât până acum.

ADVERTISEMENT

Dintre cei cinci rămași în Dominicană, doar patru se vor califica în marea finală de pe 10 iulie.

Semifinala Survivor România 2021 Live Video. Surpriză uriașă pentru concurenți! Vezi ediția de azi, 8 iulie

Semifinala Survivor România va putea fi urmărită din această seară. Concurenții se vor duela pentru a obține marea surpriză a zilei, și anume imunitatea personală.

ADVERTISEMENT

„Câștigătorul jocului de astăzi va avea imunitate personală”, anunță Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Kanal D.

Mai sunt doar doi Faimoși în competiție, Zanni și Elena Marin, iar din echipa Războinicilor au rămas trei, Andrei, Marius și Maria. Toți sunt determinați și își adună forțele și energia pentru zilele grele care îi așteaptă.

ADVERTISEMENT

Elena Marin este singura fată rămasă încă din ianuarie, de la începutul competiției. După mai bine de șase luni, dansatoarea este hotărâtă și determinată să lupte pentru marele trofeu.

„Trebuie să lupt! Odată ce am plecat la drum, trebuie să ajung până la final. Mi-ar plăcea să ținem cont că e ultima săptămână, să ne susținem și așa să fim ok”, spune Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Semifinala Survivor România începe în această seară și va continua mâine, înainte de finala din 10 iulie.

Marius Crăciun este la fel de determinat precum ceilalți concurenți și are de gând să-și păstreze energia pentru jocurile dificile din această săptămână.

„Toată energia mea pe care o am o să o dau săpătmâna asta!”, spune războinicul la testimoniale.

Probe de zece ori mai dificile pentru concurenți

„Bine ați venit în faza semifinală a competiției în care sângele îți pulsează în vene cu adrenalină, Survivor!”, anunță Daniel Pavel înaintea începerii jocurilor.

Concurenții vor avea de demonstrat de zece ori mai multe decât până acum, pentru că probele vor fi pe măsură.

„Urmează o nouă etapă pentru voi. Veți avea o săptămână cu jocuri diferite, cu jocuri inedite, o săptămână cu jocuri în care tot ce ați arătat până acum, va trebui să arătați, nu la dublu, ci de 10 ori mai intens și mai apăsat”, a declarat prezentatorul TV.

De asemenea, Consiliile vor fi transmise în direct din Republica Dominicană de data aceasta, doar jocurile fiind filmate în avans.

ADVERTISEMENT