Life

Împăcare incredibilă la Survivor România 2021! Ce se întâmplă între Zanni și Elena Marin? ”A fost o mișcare strategică”

Survivor România 2021 a produs, în ediția de pe 4 iulie, una dintre cele mai mari surprize ale sezonului, Zanni și Elena Marin fiind, ca de obicei, în mijlocul evenimentelor.
05.07.2021 | 15:50
Impacare incredibila la Survivor Romania 2021 Ce se intampla intre Zanni si Elena Marin A fost o miscare strategica
Zanni si Elena Marin, impacare sau miscare strategica? fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Albert, una surprinzătoare, a fost una dintre cele două ”minuni” de la Survivor România 2021, ce-a de-a doua fiind decizia lui Zanni de a se apropia de Elena Marin, concurenta cu care, timp de mai bine de jumătate de sezon, s-a certat fără încetare.

Zanni, cadou strategic pentru Elena Marin

După ce Zanni a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România 2021, având posibilitatea să aleagă două persoane alături de care să meargă să se relaxeze și să se distreze, alegerea făcută de Faimos i-a uimit pe toți.

ADVERTISEMENT

Mai exact, el a decis să meargă la distracție, să se relaxeze într-o vilă de lux și să se plimbe cu ATV-urile alături de Elena Marin și de Albert Oprea, cel care avea să fie eliminat de la Survivor România 2021.

”Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet”, a spus Z anni, spre surpriza tuturor, inclusiv a colegei sale de emisiune, Elena Marin.

ADVERTISEMENT

”Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată”, a replicat Elena Marin.

Logodnicul Elenei Marin, sceptic cu privire la intențiile lui Zanni

Andrei, logodnicul Elenei Marin recunoaște că, în prima fază, a fost surprins că Zanni a ales-o pe Elena Marin pentru a-i fi alături în excursia primită drept recompensă la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Apoi însă, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, a stat și a analizat mai atent intențiile din spatele împăcării, rămânând mai mult decât sceptic cu privire la ”repararea” relației dintre Elena Marin și Zanni.

Elena Marin si Zanni
Elena Marin si Zanni, rivali 6 luni la Survivor România 2021 sursa foto: Captura Kanal D

”Legat de recompensă, m-am bucurat enorm pentru Elena, că a avut parte de puțină relaxare, însă nu pot fi naiv, așa cum am tot văzut oameni în jurul meu. E evident că a fost o mișcare strategică din partea lui Zanni. După 6 luni în care a vorbit de Elena numai de rău, ori de câte ori a avut ocazia, nu mai pot crede că i-a trecut antipatia atât de brusc”, a spus, pentru FANATIK, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, impresionată de gestul lui Zanni

Elena Marin a recunoscut că este impresionată de gestul lui Zanni și, mai mult chiar, de-a lungul momentelor petrecute în excursie i-a mulțumit în nenumărate rânduri.

”Să fim serioși, cu două zile înainte o desființa și o lua la mișto. Totuși, am privit partea plină, la fel ca și ea, și și anume că s-a distrat și s-a relaxat puțin. Chiar dacă și ea s-a gândit că ar putea fi doar o strategie pentru public, a ales să îi fie recunoscătoare lui Zanni și să treacă peste ce a fost. Oricum, nu vom avea prea mult de așteptat până la un nou atac asupra ei, deja m-am obișnuit”, a mai explicat Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin.

Eelena Marin a rămas la Survivor România 2021, Albert a fost eliminat

În altă ordine de idei, logodnicul Faimoasei este bucuros că Elena Marin a reușit să demonstreze că este o sportivă care își merită locul la Survivor România 2021.

”Elena a demonstrat că merită să rămână și a rămas. Fetele au demonstrat că merită mai mult respect. În afară de “nebunia” de pe insula, nu găsesc nicio scuză pt care, din punct de vedere sportiv, băieții au început să se compare cu fetele și să le considere inferioare. Mi-e greu să cred că un sportiv precum Marius, spre exemplu, a uitat ce înseamnă “testosteron”. Bărbații au rezultate sportive mai bune de când lumea, mi s-a părut un pic penibil să se tot compare cu fetele. Îmi pare rău de eliminarea lui Albert, era de la început acolo. Un băiat fără răutăți, l-am felicitat pentru asta pe tatăl lui, atunci când l-am întâlnit. Mai este foarte puțîn și eliminările sunt din ce in ce mai dureroase”, a mai spus logodnicul Faimoasei Elena Marin, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT