Fotbal international

Senegal – Columbia 0-1 la CM 2018. Sud-americanii câștigă grupa

28.06.2018 | 18:50
Senegal  Columbia 01 la CM 2018 Sudamericanii castiga grupa

Senegal – Columbia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Senegal – Columbia s-a jucat în etapa a treia de la Campionatul Mondial 2018. Africanii au făcut două jocuri bune, dar au scos doar un 2-2 cu Japonia și acum aveau nevoie de o remiză pentru a obține calificarea în optimi, în timp ce columbienii erau nevoiți să obțină victoria pentru a nu depinde de rezultatul din celălalt meci. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 18:53 / Final de meci. Columbienii se impun cu 1-0 și câștiugă Grupa H, în timp ce senegalezii părăsesc competiția la criteriul cartonașelor galbene.


UPDATE, ora 18:36 / GOOOOOOOOOOOOOOL. Columbienii au reușit să deschidă scorul. Yerry Mina a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare din corner a lui Quintero.


UPDATE, ora 15:53 / Se știu echipele de start.

Senegal: K. Ndiaye – Gassama, Sane, Koulibaly, Sabaly – Ismaila, Kouyate, Gana; Mane – Keita Balde, Niang.

Columbia: Ospina – Arias, D. Sanchez, Yerry Mina, Mojica – C. Sanchez, Uribe – Cuadrado, Quintero, Rodriguez – Falcao.


Senegal – Columbia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Africanii au reușit surpriza în prima etapă, atunci când după un joc de foarte bună calitate au învins Polonia fără drept de apel. În schimb, columbienii au început prost turneul final, cu o eliminare în minutul 3 și o înfrângere neașteptată în fața Japoniei. Meciul doi al sud-americanilor a însemnat ieșirea la rampă a vedetelor James Rodriguez și Radamel Falcao, iar columbieni au făcut spectacol cu ”leșii”.

Senegal – Columbia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Senegal – Columbia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Pentru partida de joi, selecționerul Senegalului, Aliou Cisse, nu are nicio problemă de lot și ccel mai probabil nu va face mai mult de 1-2 schimbări în primul 11. De partea cealaltă, Jose Pekerman nu îl va avea la dispoziție pe închizătorul Abel Aguilar, accidentat în partida cu Polonia, dar va reveni Carlos Sanchez, cel care a primit cartonașul roșu la întâlnirea cu Japonia.

Partida Senegal - Columbia, din ultima etapă a Grupei H de la CM 2018, se va disputa la Samara
Partida Senegal – Columbia, din ultima etapă a Grupei H de la CM 2018, se va disputa la Samara

Senegal – Columbia LIVE STREAM, în grupa F la CM 2018

Senegal – Columbia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Senegal și Columbia au venit la Campionaatul Mondial din Rusia cu obiectivul clar de a trece de faza grupelor, sud-americanii cu siguranță propunându-și chiar mai mult. Deși beneficiind de un cap de serie destul de acccesibil, Polonia, care între timp a și capotat lamentabil la acest turneul final, senegalezii și columbienii s-au trezit că au un alt adversar redutabil. Este vorba de arțăgoasa formație a Japoniei, care este cu șanse reale în lupta pentru calificare.

Senegal – Columbia LIVE VIDEO pe TVR 1 și TVR HD

Senegal – Columbia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Cele două formaţii se întâlnesc pe Cosmos Arena din Samara, stadion care a fost finalizată în acest an. Arena poate să găzduiască 45.000 de spectatori, iar la acest turneu final s-au mai jucat aici meciurile Costa Rica – Serbia 0-1, Danemarca – Australia 1-1 și Uruguay – Rusia 3-0. Tot ai mai sunt programate o optime și un sfert de finală. Meciul Senegal – Columbia va fi arbitrat de sârbul Milorad Mazic.

Senegal – Columbia LIVE cote la pariuri CM 2018

Senegal – Columbia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Senegal are o cotă de 4.20 pentru a câştiga meciul de la Samara, Columbia este cotată la 1.90, în timp ce egalul are o cotă de 3.50. Bookmakerii cred că va fi un meci cu multe reușite, opţiunea “3-4 goluri” având o cotă de 2.50.