Sport

Sepsi a adus atacant în locul lui Safranko. A semnat pe 3 ani în Austria. Exclusiv

Sepsi Sfântu Gheorghe i-a găsit înlocuitor lui Pavol Safranko, plecat în Africa de Sud. FANATIK a aflat care este noul transfer făcut de a treia reprezentantă a României în UEFA Europa Conference League.
03.07.2021 | 13:10
Sepsi a adus atacant in locul lui Safranko A semnat pe 3 ani in Austria Exclusiv
Sepsi a adus atacant în locul lui Safranko. A semnat pe 3 ani în Austria
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Sepsi Sfântu Gheorghe l-a transferat pe Rajko Rep, fotbalist care va fi înlocuitorul lui Pavol Safranko. Acesta a semnat contractul în cantonamentul covăsnenilor de la Kaprun (Austria).

Cine este Rajko Rep, înlocuitorul lui Pavol Safranko la Sepsi. A semnat pe 3 ani

Din informaţiile FANATIK, Rajko Rep a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi a venit la formaţia covăsneană din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul ofensiv de 31 de ani a jucat ultima oară la TSV Hartberg, echipă din prima ligă a Austriei. Rajko Rep poate juca în zona centrală, dar şi pe benzi, iar în carieră a bifat şi 5 selecţii pentru naţionala Sloveniei.

Transferul lui Rajko Rep la Sepsi Sfântu Gheorghe a fost intermediat de Mihai Stan, cel care i-a adus la Dinamo pe Jaime Penedo şi pe Armando Cooper.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Rajko Rep a jucat pentru Celje, NK Sentjur, Maribor, Mura 05, Austria Klagenfurt, LASK Linz şi Hartberg.

Rajko Rep a semnat contractul cu Sepsi în Austria

Sepsi a ieşit în câştig după ce l-a vândut pe Pavol Safranko în Africa de Sud

Pavol Safranko a plecat la Sundowns, campioana Africii de Sud, la finalul sezonului, iar Sepsi Sfântu Gheorghe a primit 700.000 de euro în schimbul atacantului de 26 de ani. Fotbalistul ar fi putut ajunge în Africa de Sud încă de la mijlocul stagiunii trecute, însă mutarea a picat.

ADVERTISEMENT

Transferat în vara lui 2019, Pavol Safranko a marcat 17 goluri în cele 73 de meciuri jucate pentru Sepsi Sfântu Gheorghe. Anterior, slovacul mai evoluase pentru Tatran Presov, Zeleziarne Podbrezova, DAC 1904 şi Aalborg, iar pentru naţionala Slovaciei a strâns 10 partide.

Sepsi se întăreşte pentru prima campanie europeană din istoria clubului

Calificată în turul 2 din UEFA Europa Conference League, după ce a câştigat barajul cu Viitorul, Sepsi va întâlni câştigătoarea dublei dintre Mosta (Malta) şi Spartak Trnava (Slovacia). Covăsnenii vor juca în premieră în cupele europene, astfel că oficialii clubului şi-au întărit echipa în această vară.

ADVERTISEMENT

Sepsi i-a transferat până acum pe Cristi Bărbuţ (U Craiova), Răzvan Began (Dunărea Călăraşi), Cătălin Golofca (CFR Cluj), Hugo Sousa (Astra), Stefan Ashkovski (FC Botoşani), Tsvetelin Chunchukov (Academica Clinceni) şi Petar Bojic (Vojvodina).

ADVERTISEMENT