Sport

Sepsi – Hermannstadt 1-1, în etapa 6 din SuperLiga! Egal anost, îngrijorare înainte de Bodo/Glimt

Mai mult cu gândul la meciul de joi cu Bodo/Glimt din Conference League, Sepsi a făcut doar egal pe teren propriu cu Hermannstadt în etapa 6 din SuperLiga.
21.08.2023 | 20:19
Sepsi  Hermannstadt 11 in etapa 6 din SuperLiga Egal anost ingrijorare inainte de BodoGlimt
Meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si FC Hermannstadt, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Sepsi Arena din Sfantu Gheorghe, luni 21 august 2023. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
21-08-2023
15:29

Sepsi - Hermannstadt 1-1 (Kallaku 45 / Bejan 52)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 89: Centrare în fața porții gazdelor și gabi iancu reia cu capul din plonjon, de la 2 metri, peste poartă.

Min. 80: Balaure centrează din corner, iar Gabi Iancu reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 60: Rondon reia puternic cu capul din 8 metri, Letica scoate greu de sub bară.

Min. 52: GOOOL Hermannstadt! Corner pentru sibieni bătut pe 6 metri, d eunde Bejan reia imparabil cu capul în plasă.

Min. 45: GOOOL Sepsi! Kallaku primește o minge în careu, îl împinge discret pe Bejan, care îl dărâmă și pe Stoica, și înscrie cu un șut din 8 metri. Arbitrul validează golul, deși s-ar fi putut dicta lejer fault în atac.

Min. 14: Paraschiv înscrie cu un șut plasat din 10 metri, dar golul este anulat pentru o poziție de ofsaid în care se afla atacantul sibian.

Min. 5: Mingea șutată de Butean din lovitură liberă este respinsă de apărarea gazdelor, ajunge apoi la Alhassan, care reia pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

21-08-2023
14:43

Echipele de start la Sepsi - Hermannstadt

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, D. Ciobotariu, Oteliță – I. Gheorghe, Alimi, Kallaku – R. Varga, Damașcan, Rondon. Rezerve: D. Moldovan – A. Dumitrescu, Bălașa, Oroian, N. Păun, F. Junior, J. Rodriguez, M. Ștefănescu, Safranko. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian – Balaure, S. Mino, Alhassan, Neguț – Bucuroiu, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu – P. Medina, Antoche, A. Murgia, Biceanu, C. Bărbuț, P. Iancu, R. Fonseca, G. Iancu. Antrenor: Marius Măldărășanu

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt are loc luni, 21 august, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 6-a din SuperLiga. Covăsnenii au reușit performanța de a se califica în play-off-ul Conference League, unde însă vor avea o misiune extrem de grea, dacă nu imposibilă, împotriva puternicei echipe norvegiene Bodo Glimt. Acest meci de campionat se dispută cu doar trei zile înainte de partida tur cu Bodo Glimt.

Unde se joacă meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Confruntarea  Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt se desfășoară luni, 21 august, de la ora 18:30, pe stadionul echipei covăsnene, în etapa 6 din SuperLiga. Excelenta performanță a favoriților de a se califica în finala play-off-ului Conference League poate fi o reală motivație ca acest meci să beneficieze de o asistență numeroasă.

ADVERTISEMENT

În general, cu siguranță și ca urmare a rezultatelor bune și a faptului că Sepsi a câștigat de două ori consecutiv atât Cupa României cât și Supercupa, numărul spectatorilor care asistă la meciurile de acasă ale elevilor lui Liviu Ciobotariu a crescut foarte mult și tot mai mulți sunt și fanii din localitățile învecinate care vin la stadion.

Cine transmite la TV partida Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Partida Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt se joacă luni, 21 august, de la ora 18:30,  pe stadionul echipei covăsnene,  în etapa a 6-a din SuperLiga. și va fi transmisă pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima  Sport 2 . O  mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Pentru zona Covasnei luni, 21 august, o temperatură de cel puțin 32 de grade la ora amiezii, dar poate ajunge și până la 34, este una foarte ridicată. Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei, nu se anunță nici cea mai mică probabilitate de a cădea niște stropi de apă și cum meciul se joacă la ora 18:30 este clar că vom avea cele două pauze pe repriză pentru hidratare.

Ce absențe sunt în întâlnirea Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Liviu Ciobotariu are la dispoziţie tot lotul pentru confruntarea cu Hermannstadt, dar peste câteva zile echipa va juca un meci crucial cu Bodo/Glimt în play-off-ul Conference League. Astfel că, Ciobi va odihni o parte din titulari.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Marius Măldărăşanu nu se va putea baza în acest duel pe Alexandru Jipa, accidentat. Oaspeţii vor încerca să le provoace celor de la Sepsi prima înfrângere din acest sezon, covăsnenii având un parcurs excelent.

Cote la pariuri la jocul Sepsi Sf. Gheorghe – FC Hermannstadt

Sepsi are un meci extrem de greu cu Bodo Glimt joi, 24 august și nu e deloc exclus ca acum să sacrifice meciul de campionat și să bage multe rezerve dar casele de pariuri acordă prima șansă echipei locale la cota de 2,2o. Sibienii au cotă de 3,50 pentru a lua cele trei puncte. Șansă dublă 1X are cotă de 1,35 iar șansă dublă X2 ajunge  la 1,55. Gol marcat de gazde cotă 1,35, gol FC Hermannstadt cotă 1.50.

ADVERTISEMENT

Patru partide alcătuiesc scurtul istoric direct al meciurilor jucate la Sfântu Gheoghe. Avem câte o victorie de fiecare parte și ultimele două jocuri cu echipa covăsneană gazdă s-au terminat cu același scor de egalitate, 1-1. Acum nu ar fi exclus fie al treilea meci egal fie chiar a doua victorie sibiană dacă Sepsi va evolua cu rezervele.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților