Fotbal intern

Sepsi se desparte de trei fotbaliști! ”Nu vrem să le stricăm calculele”

03.01.2019 | 19:01
Sepsi se desparte de trei fotbalisti Nu vrem sa le stricam calculele
ADVERTISEMENT

Managerul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Janos Bokor, a anunțat că se vor despărți de trei tineri fotbaliști care au jucat extrem de puțin în prima parte a sezonului din Liga 1 Betano. Oficialul covăsnenilor a vorbit și despre posibilitatea întăririi lotului în perspectiva play-off-ului.

”Suntem în discuții deocamdată pentru plecări. Daniel Prosser este singura certitudine. El se va întoarce Academia Puskas, de unde a fost împrumutat la noi. Mai sunt discuții cu încă doi. Unul vrem să îl împrumutăm aici, local, la Târgu Secuiesc. Este vorba despre Zsombor Veress, un tânăr de doar 19 ani care are nevoie de meciuri”, a declarat Janos Bokor pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Zsombor Veress la prezentarea oficială la Sepsi
Zsombor Veress la prezentarea oficială la Sepsi

Sepsi se desparte de trei fotbaliști: ”Să aleagă altă echipă”

”Mai este unul care nu prea a jucat la noi. E vorba despre Gabriel Dodoi, care e împrumutat de la CFR. Mai este împrumut la noi până în vară, dar își dorește să joace mai mult. Din păcate, nu prea a jucat și nu vrem să-i stricăm calculele. E posibil să aleagă o altă echipă, unde să primească mai multe șanse”, a mai spus oficialul de la Sepsi Sfântu Gheorghe despre cei trei jucători de care seva despărți echipa pregătită de Eugen Neagoe.

În ceea ce privește posibilele achizții, Janos Bokor a dezvăluit că există cțteva negocieri, dar deocamdată nu s-a concretizat nimic: ”Deocamdată, discutăm cu câțiva jucători, nu mulți, dar nu este nimic concret așa că nu putem vorbi despre numele lor”.

ADVERTISEMENT

Gruparea din Sfântu Gheorghe și-a putea pierde în această iarnă marea vedetă, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, dorit de FCSB. FANATIK a aflat că Sepsi a stabilit prețul de pornire al negocierilor la 1,2 milioane de euro. După disputarea a 21 de etape, Sepsi Sfântu Gheorghe se află pe locul patru în clasamentul Ligii 1 Betano și are mari șanse să prindă un loc în play-off.