Life

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul s-a produs în București

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în București. Din primele informații, de vină ar fi chiar prezentatorul de televiziune.
21.11.2023 | 22:31
Serban Huidu a fost implicat intrun accident rutier Incidentul sa produs in Bucuresti
Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier produs în București. De vină ar fi fost chiar prezentatorul de televiziune, care ar fi fost și sancționat de autoritățile competente.

Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier

Potrivit antena3.ro, marți seară, 21 noiembrie 2023, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe Calea Giulești din București. Mașina condusă de vedeta de televiziune ar fi lovit autoturismul unui șofer de Bolt. 

ADVERTISEMENT

Acesta l-a acuzat pe Șerban Huidu că i-ar fi tăiat calea. Astfel că, din informațiile obținute de sursa citată, prezentatorul ar fi fost amendat cu 590 de lei şi 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea benzii.

Totodată, șoferii implicați în accidentul rutier au fost testați pentru consumul de alcool și substanțe interzise. Rezultatele au fost negative pentru ambii șoferi implicați.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a fost condamnat la închisoare cu suspendare în trecut

Amintim că în februarie 2013, Șerban Huidu a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare pentru uciderea din culpă a trei persoane, în urma accidentului pe care l-a provocat în 2011.

Cu doi ani înainte, SUV-ul condus de omul de televiziune a spulberat un Logan care circula regulamentar pe DN1. Doi oameni care se aflau în mașină și-au pierdut viața pe loc.

ADVERTISEMENT

A treia persoană, care a fost rănită grav, a decedat ulterior. Pe de altă parte, cei patru membri din familia lui Huidu și bona care se afla cu ei atunci au fost transportați la spital.

Când impactul s-a produs, mașina omului de televiziune se afla pe contrasens. De altfel, cu doi ani în urmă, acesta a rămas fără permis în aceeași zonă, din cauza unei depășiri neregulamentare.

ADVERTISEMENT

„Cred că cel mai bun exercițiu pe care îl poți face, un sfat pt cei care trec printr-o astfel de situație, să pui într-o balanță ce puteai face și ce nu puteai face. Mie mi-a ieșit bine balanța asta.

Având în vedere ce mi-a ieșit la final din balanță, am avut puterea să merg mai departe, am trecut mai departe de ce a zis Ciutacu, pentru că știu eu ce s-a întâmplat. Imaginea ta depinde multe alte lucruri”, spunea Șerban Huidu vizavi de acest subiect în emisiunea lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT