Life

Bolt caută șoferi în mai multe orașe. Câți bani pot câștiga cei care vor să se angajeze

Compania Bolt caută șoferi în mai multe orașe de la noi din țară. Ce trebuie să știe cei care vor să se angajeze și câți bani vor câștiga.
24.01.2023 | 10:38
Bolt cauta soferi in mai multe orase Cati bani pot castiga cei care vor sa se angajeze
Bolt caută șoferi în mai multe orașe. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Compania Bolt caută șoferi în mai multe orașe din România. Cei care vor să se angajeze trebuie să știe că pot câștiga sume mari de bani.

Bolt caută șoferi în mai multe orașe din România. Câți bani pot câștiga

Bolt se numără printre cele mai utilizate companii de ride sharing atât în România, cât și în alte țări.

ADVERTISEMENT

Compania caută șoferi parteneri în mai multe orașe din România. Cei care se înregistrează acum trebuie să știe că pot obține până la 1.000 de lei bonus în prima lună după activare.

Orice nou șofer Bolt din orașele participante, care se înregistrează în perioada 16 ianuarie – 15 martie (inclusiv), poate primi 250 de lei bonus săptămânal dacă finalizează un număr minim de curse, în prima lună de la activarea contului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bonusul de 250 de lei se va adăuga celorlalte bonusuri și campanii existente pentru șoferii parteneri Bolt, iar în cele patru săptămâni pot câștiga, în plus, sume de până la 1.000 de lei.

Această campanie este valabilă începând cu următoarea zi de luni de când este activat contul.

Orașele în care campania este valabilă sunt următoarele: București, Iași, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Sibiu, Galați, Arad, Focșani, Alba Iulia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Piatra Neamț, Brăila.

ADVERTISEMENT

Timp de patru săptămâni, șoferii primesc 250 de lei pentru fiecare săptămână în care vor atinge pragul de curse finalizate, potrivit unui anunț postat pe site-ul companiei.

Toți pașii necesari pentru a te înregistra ca șofer partener Bolt, cu propriul SRL sau PFA sau în colaborare cu o flotă parteneră, pot fi găsiți de blogul companiei.

ADVERTISEMENT

De ce documente ai nevoie pentru a deveni șofer Bolt

Cei care vor să devină șoferi parteneri Bolt vor avea nevoie de 10 documente. Taxele cumulate pentru obținerea acestora pot ajunge și la câteva sute de lei.

Printre documentele obligatorii se numără și atestatul pentru transport persoane în regim de închiriere. Mai ai nevoie de cartea de identitate, de permisul de conducere și de certificatul de înmatriculare al mașinii, precum și de Copia Conformă.

Ecusonul Bolt, asigurarea RCA și asigurarea pentru călători și bagaje nu trebuie să-ți lipsească. În plus, mai ai nevoie și de cazier judiciar și de o poză de profil pentru aplicație.

Bolt are sediul central în Tallinn, Estonia. Compania operează în peste 200 de orașe din 40 de țări din Europa, Africa, Asia de Vest și America Latină.

Peste 1 milion de șofer folosesc platforma Bolt pentru a le oferi curse clienților. La nivel global sunt în jur de 50 de milioane de clienți.

ADVERTISEMENT