News

Șerban Nicolae sare la gâtul contestatarilor! „Niciuna din modificările făcute de PSD pe justiție nu a fost pentru Liviu Dragnea”

29.05.2019 | 14:27
Serban Nicolae sare la gatul contestatarilor Niciuna din modificarile facute de PSD pe justitie nu a fost pentru Liviu Dragnea

Omul care conduce grupul PSD în Senatul României, Șerban Nicolae sare la gâtul contestatarilor! Acesta consideră că nicio modificare legislativă făcută în ultimii doi ani de zile în Parlament sau la Guvern nu a avut darul de a-l proteja pe Liviu Dragnea de dosarele pe care le avea pe rol. Pentru Șerban Nicolae întreaga poveste reprezintă o minciună sfruntată şi o manipulare grosolană făcută de „indivizi cu interese”

Șerban Nicolae sare la gâtul contestatarilor!

“Şi, dacă suntem toţi corecţi unii faţă de ceilalţi, aş vrea să observaţi două lucruri: niciuna dintre modificările făcute în ultimii doi ani în Parlament sau de Guvern nu l-a protejat pe Liviu Dragnea de dosarele aflate pe rol. Deci, toată povestea a fost o minciună sfruntată, o manipulare grosolană a unor indivizi lipsiţi de orice urmă de bun simţ şi de responsabilitate cum că am fi modificat legile în favoarea unor persoane.

Pe de altă parte, nici până astăzi nimeni nu a putut să demonstreze că un membru PSD a exercitat presiuni asupra justiţiei, că a dat indicaţii cu privire la ce dosare să se facă, ce dosare să se oprească sau cum să se facă anumite dosare penale. Ori independenţa justiţiei a fost respectată cu stricteţe de PSD. Nu sunt convins că a fost respectată de alţii şi cu atât mai puţin nu sunt convins că nu au existat acolo influenţe din partea serviciilor secrete sau a unor oameni din partea serviciilor secrete”, a spus Şerban Nicolae.

Șerban Nicolae sare la gâtul contestatarilor! Dragnea
Liviu Dragnea a fost condamnat luni, 27 mai. Sursă foro – facebook

Dragnea, 21 de zile în carantină

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la începutul săptămânii pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Deocamdată, omul care i-a condus pe social democrați se află la Penitenciarul Rahova acolo unde trebuie să treacă printr-o perioadă de 21 de zile de carantină.

În tot acest timp, Liviu Dragnea va fi supus unor analize medicale, va avea dreptul să discute cu un psiholog și poate să primească vizite din partea avocatului său. Tot acum, cei din Penitenciar vor decide dacă Dragnea este apt pentru muncă