Fotbal international

Sergio Aguero a dezvăluit de ce și-a vopsit părul! ”Sunt mai frumos decât Ravanelli”

23.11.2018 | 08:15
Sergio Aguero a dezvaluit de ce sia vopsit parul Sunt mai frumos decat Ravanelli

Atacantul echipei Manchester City, Sergio Aguero, a dezvăluit de ce și-a vopsit părul înaintea derby-ului cu Manchester United, care a avut loc la 11 noiembrie. Conform cotidianului britanic The Sun, starul argentinian a fost provocat de fratele său să-și schimbe look-ul și consideră că îi stă mult mai bine decât fostului jucător de la Juventus Torino, Fabrizio Ravanelli.

Vopsit argintiu, Sergio Aguero a reușit să marcheze un gol în meciul Manchester City – Manchester United 3-1, din etapa cu numărul 12 a Premier League. Cu această reușită, argentinianul a ajuns la nouă goluri înscrise în derby-ul orașului. El l-a egalat pe legendarul Bobby Charlton și este acum la două goluri în urma lui Wayne Rooney.

Sergio Aguero în timpul unui antrenament la Manchester City
Sergio Aguero în timpul unui antrenament la Manchester City

Sergio Aguero a dezvăluit de ce și-a vopsit părul: ”Fratele meu m-a provocat”

”Fratele meu m-a provocat spunându-mi că nu am curaj să o fac înaintea partidei cu Manchester United. Dar am făcut-o, iar fiului meu îi place și este fericit. Îmi stă mai bine decât lui Ravanelli! Sunt mai frumos, nu? Cert este că îmi place”, a dezvăluit Sergio Aguero motivul pentru care și-a vopsit părul argintiu.

Înaintea meciului cu West Ham United, din etapa cu numărul 13 din Premier League, atacantul argentinian a menționat că se simte mult mai bine după operația la genunchi suferită înaintea Campionatului Mondial din Rusia: ”După intervenția chirurgicală mă simt minunat. Nu mai am dureri și de asta mă bucur cel mai mult. Am un început de sezon bun și Pep Guardiola este fericit”.

O frizură asemănătoare cu cea a golgheterului din Premier League a ales și fundașul dinamovist Giorgios Katsikas. Schimbarea de look a grecului a adus rumoare pe rețelele de socializare, iar fostul atacant dinamovist Rivaldinho, fiul fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo, a făcut glume pe seama frizurii pe care și-a ales-o Katsikas.