Fotbal international

Sergio Ramos, idol pe Santiago Bernabeu! Imagini după calificarea în finală. Video

02.05.2018 | 10:14
Sergio Ramos idol pe Santiago Bernabeu Imagini dupa calificarea in finala Video
ADVERTISEMENT

Karim Benzema a marcat ambele goluri ale echipei Real Madrid în manșa retur cu Bayern Munchen, dar idolul suporterilor de pe Santiago Bernabeu este căpitanul Sergio Ramos.

La finalul partidei de marți seară din semifinalele Champions League, legendarul fundaș al madrilenilor a mers în mijlocul fanilor din peluză și a cântat alături de aceștia.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a îmbrăcat un tricou cu numărul 13 la finalul meciului cu Bayern de pe Santiago Bernabeu

Îmbrăcat cu un tricou alb cu numărul 13, referitor la numărul de trofee Champions League la care Real Madrid poate ajunge dacă se impune în finala de la Kiev, Sergio Ramos a cântat la microfon alături de suporterii de pe Santiago Bernabeu melodia ”Regii Europei, noi suntem regii Europei”. Fanii i-au răspuns căpitanului cu cântecul ”Cum să nu vă iubim când ne-aţi făcut campioni europeni de 12 ori?”.

Real Madrid – Bayern Munchen 2-2 s-a jucat marți seară în manşa retur a semifinalelor Champions League. Madrilenii s-au calificat pentru a treia oară consecutiv în ultimul act al competiţiei.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a pierdut doar trei finale de Champions League în istorie, ultima dată acest lucru întâmplându-se în sezonul 1980-1981, atunci când s-a impus FC Liverpool cu scorul de 1-0 pe stadionul Parc des Princes din Paris. Curios, englezii au cele mai mari șanse să le fie adversari ”galacticilor” și în finala din acest de an de la Kiev, după ce au câștigat acasă, cu scorul de 5-2, prima manșă a semifinalei cu AS Roma.