Life

Serialul de pe Netflix care a înnebunit planeta. A intrat direct în trend în peste 100 de țări și a fost cel mai așteptat de la începutul anului. E un reality show de 8 episoade

Serialul lansat de curând pe Netflix care a înnebunit planeta. A intrat în trend peste 100 de țări, a fost foarte așteptat și are 8 episoade.
02.02.2024 | 20:00
Serialul de pe Netflix care a innebunit planeta A intrat direct in trend in peste 100 de tari si a fost cel mai asteptat de la inceputul anului E un reality show de 8 episoade
Un serial Netflix a intrat direct în trend și a fost cel ami așteptat din ianuarie. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix care a fascinat toată planeta. A apărut recent, are 8 episoade și a intrat în trend în peste 100 de țări. Abonații platformei de streaming l-au așteptat cu sufletul la gură.

Serialul de pe Netflix care a înnebunit toată planeta. A apărut recent și a intrat deja în trend

Netflix a lansat, pe 24 ianuarie 2024, serialul documentar “Six Nations: Full Comtact” (“Șase națiuni: Contact total”), care spune poveștile jucătorilor și antrenorilor din fiecare echipă.

ADVERTISEMENT

Serialul are 8 episoade, iar la baza acestuia stau producătorii filmului “Drive to survive”. “Full Contact” pune accentul pe nume mari de jucătory de rugby, cum ar fi Ellis Genge (Anglia), Louis Rees-Zammit (Țara Galilor), Finn Russell (Scoția), Johnny Sexton și Andrew Porter (Irlanda).

Telespectatorii pot urmări povestea din spatele ediției competiției care a avut loc în 2023. Serialul prezintă unele dintre problemele cu care s-au confruntat jucătorii, cum ar fi lupta pentru sănătate mintală, sacrificarea vieții personale, precum și sindromul impostorului.

ADVERTISEMENT

În plus, serialul prezintă și perspectiva antrenorilor jucătorilor. Aceștia vorbesc despre alegerile dificile pe care trebuie să le facă, cum ar fi renunțarea la unii jucători foarte buni din cauza unor probleme petrecute în afara terenului.

În timp ce Țara Galilor se pregătea pentru ediția din 2023, unul dintre jucători a luat o decizie radicală. Mai exact, cu o oră înainte ca antrenorul  Warren Gatland să-și numească echipa, a aflat că Rees-Zammit vrea să renunțe la rugby pentru o carieră în NFL.

ADVERTISEMENT

Ress-Zammit (22 de ani) a fost unul dintre jucătorii de bază din rugby-ul din Țara Galilor. În octombrie 2020, a debutat pentru țara lui și a devenit unul dintre cei mai buni din echipă. Acesta a marcat cinci eseuri la Cupa Mondială din toamna anului 2023.

“Are acea capacitate de a face ceva special”, a spus antrenorul Warren Gatland despre Ress-Zammit, notează BBC Sport. Tânărul jucător a fost considerat de către Ugo Monye “cel mai rapid tip din cele Șase Națiuni”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt sinceri în serialul documentar

Genge, fundaș englez, a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în trecut. Acesta a crescut într-un cartier municipal din Knowle, Bristol, și a urmat cursurile unei școli generale, ceva neobișnuit pentru jucătorii englezi.

În serialul documentar, Genge a spus că a fost arestat “de vreo cinci ori”. Sportivul a adăugat că făcea “unele lucruri” despre care “probabil nu va vorbi niciodată”. Acesta a admirat “persoanele nepotrivite” și a recunoscut că se confruntă cu sindromul impostorului.

Russell, unul dintre cei mai apreciați jucători de Rugby din Scoția, avut o victorie uriașă la ediția de anul trecut. Acesta a ajuns să urce pe locul patru în topul punctelor Scoției în timpul victoriei împotriva Țării Galilor la Murrayfield, fiind cea mai mare reușită din toate timpurile.

Relația lui Russell cu Gregor Townsend, selecționerul Scoției, a fost marcată de tensiuni. Cei doi au rupt legătura la începutul Six Nations 2020, iar jucătorul nu a revenit până la Campionatul din anul următor.

ADVERTISEMENT