Sport

Documentarul lui Beckham de pe Netflix bate toate recordurile. Câte milioane de oameni l-au urmărit în prima săptămână

Documentarul difuzat de Netflix al lui David Beckham a adunat un număr record de vizualizări în prima săptămână de la premieră.
20.10.2023 | 17:21
Documentarul lui Beckham de pe Netflix bate toate recordurile Cate milioane de oameni lau urmarit in prima saptamana
Documentarul lui Beckham de pe Netflix bate toate recordurile. Foto: BBC
ADVERTISEMENT

Documentarul în patru părți cu David Beckham, lansat pe 4 octombrie, îi prezintă pe cei din familia Beckham oferind o perspectivă intimă asupra căsătoriei și iubirii lor de la începuturi. Totodată, soții Beckham nu se feresc să vorbească despre viața lor de familie sau despre cariera lui David.

Docmentarul lui Beckham de pe Netflix bate toate recordurile

Așadar, peste 3.8 milioane de oameni din Marea Britanie au urmărit acest documentar, fiind vorba de primul episod, la nici o săptămână de la premieră. Cât despre al doilea episod, acesta a fost urmărit de aproape 2.9 milioane de fani. Mai exact, conform Broadcasters Audience Research Board (BARB), primul episod a fost urmărit de 3.813.100 de oameni.

ADVERTISEMENT

Documentarul Beckham, de pe Netflix, este în topul vizionărilor timp de două săptămâni, cu peste 11.6 milioane de urmăritori la nivel global. Documentarul în patru părți a fost lansat pe 4 octombrie și a atins subiecte sensibile, cum ar fi problemele de sănătate ale cuplului.

Mai exact, fostul mare fotbalist a povestit despre lupta sa cu psihicul, după ce devenise inamicul public numărul 1 în Anglia, după ce a luat un cartonaș roșu la Cupa Mondială din 1998. În acel moment, fanii furioși i-au terorizat familia, în timp ce alți suporteri își aruncau televizoarele pe geam.

ADVERTISEMENT

Totodată, Victoria Beckham vorbește pentru prima dată despre durerea suferită în urma acuzațiilor despre presupusa aventură a soțului cu Rebecca Loos. În acest documentar, Victoria recunoaște că acela a fost cel mai greu moment al vieții și nu se ferește să plângă în fața camerei.

La mai bine de 20 de ani de la presupusa aventură a lui David, Victoria recunoaște că a trecut foarte greu peste acel moment și s-a gândit de mai multe ori dacă relația lor are viitor. Într-un interviu extrem de onest din cel de-al patrulea și ultim episod, Victoria a oferit mai multe detalii despre acest incident. ”A fost cea mai grea perioadă pentru noi. Pentru că simțeam că lumea este împotriva noastră”, povestește soția lui David Beckham în documentar.

ADVERTISEMENT

”Eram unul împotriva celuilalt, dacă sunt complet sinceră. Până să ajungem la Madrid, uneori, ne simțeam singuri împotriva tuturor, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt. Dar de când am ajuns în Spania, nu mai simțeam asta. Și e trist. Nici nu pot să spun cât de greu a fost. Și cum m-a afectat”, și-a adus aminte, cu ochii în lacrimi, Victoria Beckham.

Între timp, David a recunoscut că încă nu știe cum au trecut prin criza maritală din 2003, dar el și fosta lui soție din Spice Girls știau că trebuie să ”lupte pentru familia lor”. Fostul căpitan al Angliei a povestit, de asemenea, că ”s-a simțit rău fizic în fiecare zi”, în timp ce el și Victoria s-au confruntat cu o luptă continuă pentru a-și salva căsnicia. Deși David a negat mereu aceste acuzații, Rebeca Loos a apărut de mai multe ori la TV și a susținut contrariul.

ADVERTISEMENT