Life

Serialul de pe Netflix la care nu ai curaj să te uiți. A înnebunit planeta și rupe topul și în România, are peste 31 de milioane de ore de vizionare

Producția de pe Netflix pentru care îți trebuie tărie de caracter. E apreciată în toată lumea, chiar și în țara noastră, și are mai bine de 31 de milioane de ore de vizionare.
11.04.2024 | 12:14
Serialul de pe Netflix la care nu ai curaj sa te uiti A innebunit planeta si rupe topul si in Romania are peste 31 de milioane de ore de vizionare
Producția de pe Netflix pentru care îți trebuie tărie de caracter. E apreciată în toată lumea, chiar și în țara noastră, și are mai bine de 31 de milioane de ore de vizionare. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Serialul de pe Netflix la care nu ai curaj să te uiți. A înnebunit planeta și rupe topul și în România, are peste 31 de milioane de ore de vizionare. Primul sezon a fost primit foarte bine de spectatorii de pe întregul glob.

Producția de pe Netflix pentru care îți trebuie tărie de caracter. E apreciată în toată lumea, chiar și în țara noastră, și are mai bine de 31 de milioane de ore de vizionare

Producția de pe Netflix pentru care îți trebuie tărie de caracter. E apreciată în toată lumea, chiar și în țara noastră, și are mai bine de 31 de milioane de ore de vizionare. A fost lansată anul acesta și este dedicată celor care au peste 16 ani.

ADVERTISEMENT

Se numește Parasyte: The Grey. Pelicula horror SF este produsă în Coreea de Sud și este regizată și scrisă de Yeon Sang-ho. Seria descrie o confruntare cu creaturi parazite neidentificate care ajung să trăiască printre oameni.

Aceste creaturi au dorința de a ucide populația, preluând în mod violent gazdele umane. În felul acesta capătă putere, însă omenirea trebuie să se ridice pentru a combate amenințarea care este din ce în ce mai mare.

ADVERTISEMENT

Din distribuția serialului de pe Netflix fac parte actorii Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan și Lee Jung-hyun. Acțiunea producției o are în prim-plan pe Jung Soo In, care este infectată cu un parazit, motiv pentru care începe o conviețuire ciudată.

Creaturile parazite nu au reușit, din fericire, să-i fure creierul. Pe de altă parte, Seol Kang Woo urmărește o apă parazită pentru a-și găsi sora dispărută, în timp ce Choi Jun Kyung este șefa echipei de viață parazită „The Grey”.

ADVERTISEMENT

Femeia trăiește numai pentru a extermina apa parazită după ce și-a pierdut soțul din cauza ei. În momentul de față, serialul Parasyte: The Grey a adunat peste 31 de milioane de ore de vizionare, cu toate că nu este ușor de privit.

Parasyte: The Grey, pe locul 1 într-un top Netflix

Parasyte: The Grey ocupă în prezent primul loc într-un top realizat de Netflix. Pe platforma de streaming are recenzii foarte bune, dovadă că a acumulat 6,3 milioane de vizualizări în ultima perioadă. Mai exact, este vorba de intervalul 1 -7 aprilie 2024.

ADVERTISEMENT

Serialul sud-coreean continuă să crească legat de vizualizări, în ciuda faptului că povestea este foarte greu de privit. Oamenii trebuie să aibă un mare curaj pentru a putea urmări acțiunea care se petrece în producție.

„Acest serial îmi amintește de felul în care m-am îndrăgostit de Death Note cu zeci de ani în urmă. Se întâmplă lucruri și nu ești pe deplin sigur unde te va duce spectacolul în continuare.

Nu aș spune, dar ești pe muchie de cuțit în fiecare moment, de fiecare dată înclini cumva spre consecințe mai păcătoase”, este comentariul lăsat de un internaut despre serialul de pe Netflix, pe imdb.com.

ADVERTISEMENT