Life

Filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit. E bazat pe fapte reale, are emoție cât pentru trei vieți și o poveste care te va cutremura. E deja în top

Filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit e bazat pe fapte reale și transmite o emoție aparte abonaților.
07.04.2024 | 07:30
Filmul de pe Netflix pe care o sa vrei sal vezi la nesfarsit E bazat pe fapte reale are emotie cat pentru trei vieti si o poveste care te va cutremura E deja in top
Filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit. Sursă foto. Pinterest, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit are la bază fapte reale. Acesta este încărcat de emoție și prezintă o poveste de viață de-a dreptul cutremurătoare. Nu e de mirare de ce a ajuns în top.

Filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit

Netflix este una dintre cele mai îndrăgite platforme de streaming la nivel mondial. Milioane de oameni plătesc un abonament lunar și se bucură de o mulțime de filme, seriale, emisiuni și nu numai.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Netflix oferă producții noi constant, de la o lună la alta. Unele dintre ele pot fi producții ceva mai vechi, dar care acum pot fi văzute oricând, fără întrerupere, în timp ce altele sunt ceva mai noi.

Filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit nu este nou lansat. Din contră, a fost lansat în urmă cu mai bine de 15 ani. Acum însă, este disponibil pe platforma de streaming și i-a impresionat pe abonați.

ADVERTISEMENT

“The Reader” este filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit. Acesta este inspirat din fapte reale, mai exact, are la bază romanul lui Bernhard Schlink, publicat în 1995. Ce vei vedea în acest film?

Filmul este inspirat din fapte reale

Acțiunea se învârte în jurul unei aventuri dintre un adolescent și o femeie mai în vârstă. Michael Berg are 15 ani și se îmbolnăvește de scarlatină, prăbușindu-se pe stradă. El este salvat și dus până acasă de o femeie misterioasă, de două ori mai în vârstă decât el.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Hanna Schmitz. După ce își revine, Michael încearcă să o caute pe femeie ca să-i mulțumească pentru ajutorul acordat. Nu durează mult, iar între cei doi începe o aventură amoroasă pasională.

Lucrurile se termină brusc în momentul în care Hanna dispare fără nicio explicație din viața lui Michael. De aici începe practic și acțiunea din filmul de pe Netflix. Opt ani mai târziu, un eveniment tulburător are loc. Se întâmplă după cel de-al doilea Război Mondial.

ADVERTISEMENT

Michael Berg este student la drept și urmărește atent procesele naziștilor acuzați de crime de război. Ulterior însă, își dă seama că fosta sa iubită, Hanna Schmitz, este judecată pentru o crimă oribilă.

De aici apar diferite semne de întrebare. Tânărul se teme ca nu cumva cea pe care a iubit-o și care a plecat fără niciun fel de explicație, să îi ascundă ceva. Filmul de pe Netflix pe care o să vrei să-l vezi la nesfârșit a fost lansat în 2008, însă chiar și acum rupe topurile.

ADVERTISEMENT
Tags: