Life

Serialul TV de pe Netflix care a fost votat cel mai slab din istorie. Are nota 1 și trebuie să-l eviți neapărat

Care este serialul TV disponibil și pe Netflix care a fost votat de milioane de oameni cel mai slab din istorie. A primit nota 1!
08.07.2023 | 09:00
Serialul TV de pe Netflix care a fost votat cel mai slab din istorie Are nota 1 si trebuie sal eviti neaparat
Cel mai slab serial de pe Netflix din istorie. Foto Captură Netflix
ADVERTISEMENT

Serialul TV de pe Netflix votat de milioane de oameni cel mai slab din istorie. Are nota 1 și nici nu ar trebui să încerci să-l vezi.

Cel mai slab serial de pe Netflix din istorie

Regina Cleopatra este cel mai slab cotat serial disponibil pe Netflix. Acesta a primit pe Imbd nota de 1 din 10! Serialul este disponibil pe Netflix din mai 2023. Este vorba despre un documentar istoric, în care narează soția lui Will Smith, Jada.

ADVERTISEMENT

Sunt 79.000 de persoane care au contribuit la acest rating. Mulți ar considera că este o pierdere de vreme să te uiți la acest serial Netflix.

„Ca ultim faraon al Egiptului, Cleopatra luptă să-și protejeze tronul, familia și moștenirea în acest documentar dramatic, cu reconstituiri și interviuri cu experți”, este descrierea de pe Netflix a serialului.

ADVERTISEMENT

Serialul cotat drept cel mai slab de pe Netflix are doar patru părți, fiecare dintre ele având circa 45 de minute.

Ce spun fanii despre serialul Netflix care a primit nota 1

Serialul TV de pe Netflix votat de milioane de oameni cel mai slab din istorie a atras multe critici. Unii chiar au spus că nici nu au înțeles de ce s-au cheltuit bani să se facă acest documentar.

ADVERTISEMENT

Alții au acuzat că serialul se apropie prea mult de o telenovelă, mai degrabă decât de un documentar istoric.

„Este prea telenovelă pentru fanii serioși ai istoriei și nu suficient de telenovelă pentru telespectatorii cărora le plac dramele istorice suculente”, a mai spus un fan.

ADVERTISEMENT

Alți fani care au urmărit serialul chiar au spus că este extrem de dificil să vrei să mai urmărești un al doilea episod.

„Fără un punct de vedere estetic distinctiv și fără nimic nou din punct de vedere intelectual, Cleopatra devine rapid un test de răbdare chiar înainte de a ajunge la episodul doi”, a scris altcineva.

„Nu este foarte bun. În general, îi lipsește contextul, personalitatea și un motiv pentru care a fost făcut”, a mai notat o persoană.

ADVERTISEMENT
Tags: