Sport

Serie A etapa a 7-a. Milan, succes important pe terenul Atalantei. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă oferă detalii despre meciurile din etapa a 7-a din Serie A, programate pe durata a trei zile, vineri, 1 octombrie - duminică, 3 octombrie
03.10.2021 | 23:55
Serie A etapa a 7a Milan succes important pe terenul Atalantei Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
01-10-2021
18:42

Rezultatele etapei a 7-a din Serie A

Vineri, 1 octombrie

Cagliari – Venezia 1-1 (Keita Balde 19 / Busio 90+2)

Sâmbătă, 2 octombrie

Salernitana – Genoa 1-0 (Djuric 66)

Torino – Juventus 0-1 (Locatelli 86)

Sassuolo – Inter 1-2 (Berardi 22 pen. / Dzeko 58, L. Martinez 78 pen.)

sas

Duminică, 2 octombrie, ora 16:00

Bologna – Lazio 3-0 (Barrow 14, Theate 17, Hickey 68)

Verona – Spezia 4-0 (Simeone 4, Faraoni 15, Caprari 42, Bessa 71)

Sampdoria – Udinese 3-3 (Stryger Larsen 24 aut., Quagliarella 47 pen., Candreva 69 / Pereyra 15, Beto 44, Forestieri 84)

Fiorentina – Napoli 1-2 (Martinez Quarta 29 / Lozano 39, Rrahmani 50)

Roma – Empoli 2-0 (Pellegrini 43, Mkhitaryan 48)

Atalanta – Milan 2-3 (Zapata 86 pen., Pasalic 90+4 / Calabria 1, Tonali 42, Rafael Leao 78)

sa

Și Serie A are o ultimă etapă de campionat în acest weekend înainte de pauza echipelor naționale. Italia lui Roberto Mancini stă în prima rundă a grupei de preliminarii de CM, dar are un joc infinit mai greu decât oricare dintre partidele din grupă, pentru că va disputa semifinala Ligii Națiunilor, în compania Spaniei, miercuri, 6 octombrie, pe stadionul San Siro din Milano.

Programul etapei a 7-a din Serie A

Vineri, 1 octombrie, ora 21:45

Cagliari – Venezia

Sâmbătă, 2 octombrie

ora 16:00 Salernitana – Genoa

ora 19:00 Torino – Juventus

ora 21:45 Sassuolo – Inter

Duminică, 2 octombrie, ora 16:00

ora 13:30 Bologna – Lazio

Verona – Spezia

Sampdoria – Udinese

Fiorentina – Napoli

ora 19:00 Roma – Empoli

ora 21:45 Atalanta – Milan

Etapa va debuta vineri seară, așa cum se întâmplă de obicei, cu excepția săptămânilor în care au loc etape intermediare, va continua sâmbătă și duminică. Și este o rundă incendiară ca program, cu minim trei partide top, care vizează zona înaltă a ierarhiei.

ADVERTISEMENT

Principalul eveniment este derbyul orașului Torino, așa numitul Il Derby della Mole, care de această dată nu mai poate fi considerat ca avându-i pe bianconeri superfavoriți ca în precedenții ani, Juve arătând bine doar la meciurile din Champions League, nu și în campionat.

Răzvan Marin vrea prima victorie din acest sezon

Etapa a 7-a din Serie A începe vineri seară, cu o partidă din zona fierbinte, Cagliari – Venezia, în care echipa lui Răzvan Marin va încerca cu disperare să obțină primul succes din acest sezon, sarzii având în prezent doar două puncte și ocupând penultimul loc. Nu e vorbă, nici Venezia nu e prea grozavă, acumulând doar 4 puncte.

ADVERTISEMENT

Campioana Inter răsuflă greu în grupa de Champions League, unde nu a bătut încă pe nimeni și are doar un punct după două partide. În plus, situația economică a clubului e tot mai dezastruoasă, cele mai mari pierderi la nivel de Serie A, 246 milioane euro în anul precedent, și probabil că la iarnă iar va fi nevoită să cedeze cel puțin un jucător de top.

Vlad Chiricheș așteaptă vizita campioanei

Acum va juca la Reggio Emilia, casa celor de la Sassuolo, o echipă care poate evolua la cel mai înalt nivel sau care la fel de bine poate face meciuri extrem de proaste. Echipa lui Vlad Chiricheș a fost mereu un adversar incomod pentru nerazzurri și Simone Inzaghi trebuie să fie pregătit de un meci dificil.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă seară, înainte de Sassuolo – Inter, începe Il Derby de Torino, cu squadra granata montată mai mult ca oricând să pună piedică lui Juventus, mai ales că lui Max Allegri îi vor lipsi din atac Dybala și Morata.

Juve atacă derbyul fără Morata și Dybala în atac

Cu Chelsea, în Champions League, Juve a făcut cel mai bun meci din acest sezon și a obținut o victorie foarte importantă. Este foarte probabil ca Allegri să încerce același sistem de joc, în care Bernardeschi apare în postura unui fals 9 și pune serioase probleme apărătorilor adverși.

ADVERTISEMENT

Lazio joacă duminică la ora prânzului la Bologna, care a ieșit serios șifonată din deplasarea de la Empoli. Venirea pe bancă a lui Maurizio Sarri e ca un coșmar pentru Ștefan Radu, care nu a evoluat nici măcar un minut în noul sezon în nicio competiție! Acum există mari dubii privind situația golgheterului Ciro Immobile, accidentat în meciul de Europa cu Lokomotiv Moscova.

Războiul Lombardiei are loc la Bergamo

Cealaltă echipă din Capitală, Roma, nu ar trebui să aibă probleme acasă cu Empoli, dar să nu uităm că toscanii au învins Juventus, la Torino, în etapa a 2-a. Liderul cu punctaj maxim Napoliare o deplasare de foc la Florența, Fiorentina fiind în formă excelentă, cu victorie la Udine după ce pierduse acasă cu Inter.

Foarte tare și extrem de așteptat este și derbyul Lombardiei la Bergamo, cu multă poliție și forțe de ordine mobilizate, pentru că vine Milan. Două echipe care merg bine în campionat vor lupta pentru cele trei puncte, Atalanta neuitând că a încheiat sezonul trecut cu eșec acasă, 0-2, cu Milan, ratând astfel să termine pe locul 2.

ADVERTISEMENT