Sport

Ea este miss Giulești! Când ies împreună pe strada, atacantul Rapidului este întrebat dacă ea este iubita lui!

Antonio Sefer este însoțit adesea la antrenamente de mama sa. Geanina are 44 de ani, dar arată atât de bine încât rapidiștii o confundă cu iubita sau sora colegului lor.
05.11.2021 | 17:50
Ea este miss Giulesti Cand ies impreuna pe strada atacantul Rapidului este intrebat daca ea este iubita lui
Geanina Sefer i-a lăsat mască pe rapidiști. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonio Sefer este dovada vie a faptului că în spatele unui bărbat de succes se află adesea o femeie puternică. Deși jucătorii Rapidului tind mai mereu să creadă contrariul – „păcăliți” de felul în care arată, la cei 44 de ani ai săi – , Geanina nu este iubita și nici sora colegului lor.

Este o relație specială cu mama”, își începe atacantul discursul, vizibil emoționat când vine vorba despre femeia care i-a dat viață. Aceasta îl însoțește mai mereu la antrenamente și ar fi de prisos să mai spunem că trăiește la intensitate maximă fiecare partidă, chiar din tribună. Așa s-a întâmplat și în precedenta etapă de campionat, când giuleștenii au remizat, 0-0, la Mioveni, cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a reușit să înscrie în actuala stagiune, Sefer se poate lăuda cu două pase decisive. În plus, a devenit o prezență constantă în lotul echipei naționale de tineret a României, sub comanda lui Florin Bratu și chiar a contribuit la golul lui Ianis Stoica din amicalul cu Georgia, încheiat la egalitate, 1-1.

Cum arată mama puștiului minune al Rapidului. Colegii o confundă mereu cu iubita sau sora

Este o relație specială cu mama. Toată lumea mă întreabă ce face mama, nu ce fac eu, pentru că este foarte tânără și am o relație foarte strânsă cu ea.

ADVERTISEMENT

Mă susține mereu la stadion, dar susține și Rapidul, pentru că este o mare admiratoare a acestui club. Colegii mei vin la antrenamente însoțiți de iubite sau soții, dar eu vin cu mama!

Este cel mai scump lucru de pe pământ. În afara fotbalului, ea este tot universul meu”, a declarat Antonio Sefer la Digi Sport. În schimb, pentru mama sa nu există satisfacție mai mare decât să-și vadă fiul evoluând pe prima scenă a fotbalului românesc, mai ales că iubește atât de tare „sportul rege” încât și-a sacrificat toată copilăria pentru a ajunge la acest nivel.

ADVERTISEMENT

 „Am zis că dacă el stă în frig să stau și eu, să suferim amândoi”

Relația noastră este specială. El este totul pentru mine. Sunt cea mai fericită și împlinită mamă. Nimeni nu crede că sunt mama lui.

Nici aici, nici când am fost în Olanda. Toată lumea spune că sunt fie iubita, fie sora lui, nu se poate să fie mama lui.

ADVERTISEMENT

La 6 ani, l-am dus la Oțelul pentru a da o probă. L-au văzut cei de acolo, l-au plăcut pe el și așa am continuat să mergem zi de zi, pe ploaie, pe ninsoare, pe soare, nu a contat.

El îmi făcea semn să stau în vestiar la cald, dar eu am zis că dacă el stă în frig să stau și eu, să suferim amândoi. A muncit foarte mult, nu a avut libertate, copilărie, pentru că s-a ocupat doar de școală și de antrenamente.

Eu mereu sunt lângă el. Mă sună și de 10 ori pe zi, vorbim orice, după care seara ne reunim și continuăm să povestim”, a mărturisit Geanina Sefer, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT