Sport

Jucătorul crescut de Dinamo, out din vară! În trecut a fost dorit de AS Roma. Exclusiv

Ricardo Grigore a jucat la Dinamo încă de copil, trecând pe la toate nivelurile înainte de a ajunge la echipa mare. FANATIK a aflat că fundașul se va despărți în vară de "câini".
02.05.2024 | 11:40
Jucatorul crescut de Dinamo out din vara In trecut a fost dorit de AS Roma Exclusiv
Jucătorul crescut de Dinamo, out din vară! În trecut a fost dorit de AS Roma. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este în pericol să bifeze a doua retrogradare în ultimii trei ani. Cu două etape înainte de final, “câinii” sunt penultimii în clasament, cu 21 de puncte, mai având de jucat cu U Cluj şi UTA Arad.

Jucătorul crescut de Dinamo, out din vară!

Din informaţiile FANATIK, unul dintre dinamoviştii pur-sânge din lotul lui Kopic va pleca la vară. Este vorba de Ricardo Grigore, jucător crescut de club încă de la copii şi juniori, care a făcut apoi pasul la echipa mare.

ADVERTISEMENT

Contractul fundaşului în vârstă de 25 de ani expiră în această vară şi, din informaţiile FANATIK, între cele două părţi nu va exista nicio negociere pentru prelungirea înţelegerii şi fotbalistul va rămâne liber.

În actuala stagiune, Ricardo Grigore nu a fost folosit prea mult de Zeljko Kopic. Fundaşul a bifat nouă meciuri în toate competiţiile şi a marcat un gol în Cupa României cu FC Bihor, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

În trecut a fost dorit de AS Roma

Ricardo Grigore a fost considerat multă vreme un fundaş de mare perspectivă la Dinamo. A fost dorit de AS Roma în urmă cu patru ani, italienii monitorizându-l o perioadă mai mare de timp.

A fost toată cariera sub contract cu Dinamo, deşi în sezonul 2022-2023, după retrogradarea echipei, a fost împrumutat la FC U Craiova şi Petrolul. În vară s-a întors alături de “câini”, unde se află în ultimele luni de contract.

ADVERTISEMENT
Ricardo Grigore, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu
Ricardo Grigore, în tricoul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu

Dinamo, în pericol de retrogradare! Tensiuni în vestiar

Dinamo se află într-o postură foarte complicată pe plan intern. Echipa lui Kopic face un play-out sub aşteptări având în vedere salariile şi investiţiile de la echipă, fiind pe loc retrogradabil.

Mai mult, în lot există tensiuni între jucătorii români şi străini din lot. Jucătorii autohtoni i-au reproşat lui Kopic că în afară de Patriche şi “underii” Amzăr sau Borduşanu, ceilalţi nu intră în vederile tehnicianului pentru primul “11”.

ADVERTISEMENT

Dinamo are două finale în încercarea de a se salva de la retrogradare. “Câinii” joacă pe terenul lui U Cluj, iar apoi, în ultima etapă, vor primi vizita celor de la UTA Arad.

  • 25 de ani are Ricardo Grigore
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului 

 

ADVERTISEMENT