News

Sfârșit cumplit pentru un polițist din Olt. A murit în timp ce stingea un incendiu de vegetație

Bărbatul a fost găsit mort pe un câmp, într-o localitate din Olt. Polițiștii desfășoară cercetări, pentru a stabili cum a avut loc tragedia.
13.09.2023 | 16:16
Sfarsit cumplit pentru un politist din Olt A murit in timp ce stingea un incendiu de vegetatie
Sfârșit cumplit pentru un polițist din Olt. Sursa foto (descriptiv): Poliția Română
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru un polițist din Olt. Bărbatul a fost găsit mort pe un câmp din localitatea Pleșoiu. Se pare că agentul a decedat în condiții cumplite, în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație.

Un polițist din Olt a murit în timp ce stingea un incendiu de vegetație

Polițistul, în vârstă de 55 de ani, își desfășura activitatea în cadrul Biroului de Imigrări. Din cercetările preliminare efectuate de agenții Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, marți, 12 septembrie, bărbatul a mers în comuna Pleșoiu, acolo unde avea un teren agricol.

ADVERTISEMENT

În circumstanțe încă neclare, în zona respectivă a izbucnit un incendiu de vegetație uscată. Polițistul a încercat să intervină pentru a lichida flăcările, înainte să ajungă pompierii. Din păcate, acest gest l-a costat viața.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Pleşoiu, a decedat în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren agricol, din comuna Pleşoiu.”, au transmis reprezentanții IPJ Olt, conform presei locale.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu certitudine cum s-a produs tragedia. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, spun polițiștii din Olt.

Totodată, trupul neînsuflețit al polițistului de 55 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În urma necropsiei, se va stabili din ce cauză s-a produs decesul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Fiica unui polițist, găsită moartă în Gara Ciulnița

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, fiica unui polițist din Călărași a fost găsită moartă în Gara Ciulnița. Anchetatorii iau în calcul varianta comiterii unei crime, având în vedere condițiile în care victima, Andreea Ioniță, a fost găsită.

Trupul tinerei, în vârstă de 25 de ani, a fost descoperit lângă șina de tren. Fata avea lovituri în zona capului. Familia spune că Andreea se întorcea de la serviciu, fiind în trenul de călători care se deplasa pe ruta Mangalia-București.

ADVERTISEMENT

Înainte să moară, tânăra a discutat prin ale video cu sora ei. „La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia.”, a anunțat IPJ Călărași, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT