News

Suspiciune de crimă, în Călărași. Fiica unui polițist, găsită moartă în gară

Sfârșit tragic pentru fiica unui polițist. Andreea Ioniță a fost găsită moartă. Tânăra prezenta lovituri la nivelul capului.
07.09.2023 | 14:36
Suspiciune de crima in Calarasi Fiica unui politist gasita moarta in gara
Suspiciune de crimă, în Călărași. Colaj Fanatik/ Foto România Tv
ADVERTISEMENT

Suspiciune de crimă, în Călărași, acolo unde o tânără de 25 de ani, fiica unui polițist, a fost găsită moartă. Trupul neînsuflețit a fost descoperit la aproximativ 20 de metri de Gara Ciulnița.

Suspiciune de crimă, în Călărași. O tânără a fost găsită moartă

Polițiștii au fost sesizați de tatăl tinerei cu privire la faptul că fiica sa, Andreea Ioniță, nu a ajuns acasă. Fata se întorcea de la Constanța, fiind în trenul de călători care se deplasa pe ruta Mangalia-București, acolo unde lucra la o farmacie.

ADVERTISEMENT

Înainte să ajungă în Gara Ciulnița, tânăra a vorbit prin apel video cu sora ei. Apoi, rudele nu au mai reușit să dea de ea. Familia a anunțat oamenii legii, fiind desfășurate căutări în speranța că va fi găsită teafără.

La scurt timp, Andreea Ioniță a fost găsită fără suflare chiar de către sora ei, care a participat la căutări. Tânăra era întinsă lângă șina de tren. La fața locului a ajuns un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia.”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

A fost deschis dosar penal pentru omor

Deși medicii au încercat să o salveze, pentru tânără nu s-a putut face nimic, fiind declarat decesul. Andreea era deja moartă, prezentând lovituri la nivelul capului, potrivit anchetatorilor.

Moartea tinerei este suspectă, spun polițiștii, având în vedere condițiile în care a fost găsit trupul neînsuflețit al acesteia. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză s-a produs decesul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Polițiștii desfășoară cercetări, urmând să fie analizate camerele de supraveghere din zonă, așa cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, pentru România TV.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată