News

Sfârșit cumplit pentru Viorica. Femeia s-a dus după croissante, însă a fost găsită moartă, cu mâinile și picioarele legate

Viorica Petreanu, mama unui băiețel de 6 ani, care fusese dată dispărută, a fost găsită moartă cu mâinile și picioarele legate.
14.08.2023 | 16:21
Sfarsit cumplit pentru Viorica Femeia sa dus dupa croissante insa a fost gasita moarta cu mainile si picioarele legate
Tragedie în Beersel: Femeia dispărută, Viorica Petreanu, găsită moartă după trei zile de căutări. Foto: Colaj Fanatik/Facebook.
ADVERTISEMENT

Comunitatea din Beersel este zguduită de vestea tragică a dispariției și ulterior a morții Vioricăi Petreanu. Femeia, cunoscută pentru zâmbetul său molipsitor și simțul umorului, a fost dată dispărută de familie pe data de 10 august, după ce a părăsit domiciliul pentru a cumpăra croissante și nu s-a mai întors.

Viorica avea doar 35 de ani

Cu un apel la solidaritate și ajutor, familia și apropiații Vioricăi au alertat autoritățile locale, care au demarat imediat operațiuni de căutare. Poliția a distribuit fotografii ale femeii și informații despre ultima sa apariție pentru a obține sprijinul comunității. Viorica Petreanu era descrisă ca având 1 metru și 70 de centimetri înălțime, cu păr lung și negru, ochi negri și o constituție fizică normală.

ADVERTISEMENT

“Joi, 10 august 2023, în jurul orei 7.00, Viorica Petreanu, o femeie de 35 de ani, și-a părăsit locuința de pe Jozef Huysmanslaan, din Beersel, pentru a merge la brutărie.

De atunci, ea nu a mai apărut. Viorica are 1 metru și 70 de centimetri înălțime și are o constituție fizică normală. Are părul lung și negru și ochi negri. Nu se știe ce îmbrăcăminte purta femeia la momentul dispariției”, a fost anunțul distribuit de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor disperate ale familiei și a autorităților, după trei zile de căutări, poliția belgiană a anunțat descoperirea trupului neînsuflețit al Vioricăi Petreanu. Trupul femeii a fost găsit în circumstanțe tragice, lângă un canal, cu mâinile și picioarele legate. Comunitatea și prietenii Vioricăi sunt în stare de șoc și tristețe profundă în fața acestei pierderi neașteptate.

“Trupul neînsuflețit al Vioricăi Petreanu dispărut la Beersel pe 8.08.2023 a fost găsit. Mulțumim pentru colaborare”, au anunțat polițiștii belgieni pe rețelele de socializare. Familia și prietenii victimei au fost șocați de vestea primită. Ei sperau s-o găsească și s-o salveze.

ADVERTISEMENT

Durerea este prea mare

Mesajele de condoleanțe și amintirile frumoase legate de Viorica au inundat paginile de pe rețelele de socializare, întruchipând suferința colectivă a celor care au cunoscut-o.

“Putere celor apropiați Dumnezeu să te odihnească în pace. Condoleanțe familie”; “Dumnezeu să o odihnească în pace ,cine știe ce a pățit”,  “Dumnezeu să îți ierte păcatele și să aibă grijă de familia ta rămasă în suferință. Putere familiei să treacă peste acest necaz mare! O femeie puternică, plină de viață, cu simțul umorului și care știa să te scoată din stări dificile și să te încurajeze în orice ai fi avut nevoie. Durerea este prea mare”;

ADVERTISEMENT

“Condoleanțe familiei! Trist,foarte trist…o fată așa tânăra, avea tot viitorul în față”; “Dumnezeu sa o ierte nu o cunoșteam, dar mă gândesc la copilul ei, la familie… Doamneee… foarte trist cate se mai întâmplă”, au fost doar câteva mesaje lăsate de internauți pe Facebook.

 

ADVERTISEMENT